Onneton tapaus! Kiekko omaan verkkoon SM-liigapelissä

JYP tekee 1-1 maalin 1:01
Onneton flipperi! JYP tasoihin onnenkantamoisella

Lukko isännöi JYPiä illan SM-liigakierroksella. Kotijoukkue siirtyi johtoon neljän minuutin jälkeen. JYP kuitenkin löi lukemat tasoihin onnenkantamoiselta haiskahtaneella osumalla kolmisen minuuttia myöhemmin. Maali merkittiin Mikko Pertun nimiin, vaikka kiekko päätyi reppuun Lukon Jami Krannilan jalasta. Voit katsoa osuman tästä jutusta.

Pertun laukaus suuntautui selvästi ohi maalin, mutta se kimposi Krannilan jalasta suoraan raumalaisverkkoon. Krannila siirsi luistintaan epäonnisesti juuri "oikealla" hetkellä.

Katso osuma pääkuvan videolta!

Ottelu eteni ensimmäiselle erätauolle lukemissa 1–1. Lukko yrittää katkoa kahden ottelun tappioputkeaan. JYP voitti edellisen ottelunsa, mutta on kerännyt kuudesta ottelusta vain kaksi voittoa.