"Oon liian syntinen tänne" – nämä Erika Vikmanin kuvat olivat liikaa Instagramille

Erika ja Jennika Vikman esittelevät siskotatuointinsa 0:53
Jennika Vikman ja Erika Vikman esittelivät siskotatuointinsa

Erika Vikman julkaisi saamansa viestin Instagramilta.

Laulaja Erika Vikman tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta pukeutumistyylistään. Vikman julkaisee aktiivisesti Instagram-tilillään kuvia keikoiltaan yli sadalletuhannelle seuraajalleen. 

Nyt Vikman on saanut noottia Instagramilta uusimmasta kuvistaan, jotka on otettu Porin-keikalta. Vikman julkaisi Instagramilta tulleen viestin tarinat-osiossa. 

”Julkaisusi siirrettiin alemmaksi syötteestä, koska se ei ehkä noudata yhteisösääntöjä. Lisätietoja on Tilin tila -osiossa”, kuului viestin sisältö.

Laulaja ei jäänyt sanattomaksi, vaan vastasi napakasti asiaa.

– Oon liian syntinen tänne.

Tämä kuvakollaasi oli liikaa Instagramille:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vikman julkaisee sosiaalisessa mediassa saamiaan viestejään kaikkien nähtäville. Elokuun alussa laulajat Erika Vikman, Janna ja julkaisivat saman kuvan, jossa he poseeraavat paidattomina selkä kameraan päin. Kuvalla kolmikko promosi kappalettaan.

Vaikka Vikmanin, Jannan ja F:n postaukset keräsivät lukuisia innostuneita kommentteja kolmikon faneilta, eivät ne kuitenkaan saaneet pelkästään positiivista vastaanottoa. Vikman julkaisi Instagram-tarinassaan ikäviä kommentteja, joita hänen postaamansa kuvan kommenttikenttään on jätetty. 

Yhdessä kommentissa kolmikkoa haukutaan säälittäviksi. Toisessa kysytään, josko saman kuvan saisi myös etuperin, "niin näkisi, keitä kuvassa on". 

– Setämiehillä meni isosti tunteisiin tämä, Vikman kirjoittaa tarinapostauksessaan.

Lue myös:

    Uusimmat