Pääministeri Orpo kieltäisi TikTokin – Purra eri mieltä

Pääministeri Orpo kieltäisi TikTokin 0:41
Pääministeri Orpo kieltäisi TikTokin, mutta mitä sanoivat muut puolueiden puheenjohtajat?

Kysymys TikTokin kieltämisestä jakoi puolueiden puheenjohtajien mielipiteitä MTV Uutisten Minitentissä.

Pitäisikö TikTok kieltää? Tämä on kysymys, mitä on laajasti pohdittu viime aikoina.

Kiinalaistaustaisen TikTokin tietoturva on yksi asia, mistä on jo pitkään keskusteltu, mutta nyt myös TikTokin vaikutus lasten ja nuorten terveyteen ja hyvinvointiin on ollut viime aikojen vilkas puheenaihe. 

Mitä mieltä ovat puolueiden puheenjohtajat?

Myös useat poliitikot ovat ottaneet kantaa asiaan. Nyt kysyimme asiaa viiden suurimman puolueen puheenjohtajalta MTV Uutisten sosiaalisen median toimituksen järjestämässä Minitentissä.

Minitenttiin osallistui Petteri Orpo (kok.), Riikka Purra (ps.), Antti Lindtman (sd.), Sofia Virta (vihr.) ja varapuheenjohtaja Petri Honkonen (kesk.). 

Muun muassa pääministeri Petteri Orpo on sitä mieltä, että TikTok tulisi kieltää. 

– Minusta TikTok on osoittautunut erittäin huolestuttavaksi alustaksi ja ilmiöksi, sanoi Orpo.

Kaikki puheenjohtajat eivät kuitenkaan olleet samaa mieltä Orpon kanssa. Katso puolueiden puheenjohtajien vastaukset TikTok-kysymykseen yllä olevalta videolta.

MTV Uutisten Minitentissä eurovaaliehdokkaat ja puolueiden puheenjohtajat kertovat näkemyksensä tämän hetken polttavimpiin kysymyksiin. Ehdokkaiden tietämystä testataan lisäksi Haluatko mepiksi -tietovisassa. Kaikki sisällöt julkaistaan eurovaalien alla MTV Uutisten sosiaalisen median palveluissa @mtvuutiset.

Lue myös:

    Uusimmat