Paidat pois – järisyttävällä lyönnillä yllättävä vaikutus: "En ole koskaan nähnyt tällaista"

Yhdysvallat on matkalla voittoon Euroopasta golfin LPGA Tourin Solheim Cupissa. Kisan toisella kierroksella nähtiin erikoinen tilanne, kun Alison Leen huima lyönti sai yhdysvaltalaispelaajien caddiet riisumaan paidat päältään.

Yhdysvallat johtaa Eurooppaa kahden pelipäivän jälkeen 10-6. Pistemäärä 14,5 vaaditaan kisan voittoon. Yksi lauantaipäivän suuria onnistujia oli Yhdysvaltain Lee, joka upotti upeasti toisella väylällä eaglen. Lee voitti omassa ottelussaan Megan Khangin kanssa Euroopan riveissä pelaavan ruotsalaiskaksikon Madelene Sagströmin ja Anna Nordqvistin.

Leen loistolyönti sai Virginiassa kisaa seuraavan yhdysvaltalaisyleisön innostumaan, mutta kaikista innostuneimmat olivat Leen ja Khangin caddiet, jotka heittivät paidat päältään ja halasivat toisiaan. Teko sai yleisön, tv-katsojat ja vuoroaan odottavat pelaajat ällistymään.

– En ole koskaan nähnyt tällaista, neljä kertaa Solheim Cupissa pelannut Caroline Hedwall totesi Ruotsin Viaplayn lähetyksessä.

Tavallisesti golfturnauksissa vaatteiden riisuminen jää vähemmälle, sillä lajissa on useasti tiukat pukeutumiskoodit. Hedwall uskoo, että caddiet selviävät sakoitta, koska kyse on Solheim Cupista.

– Olen varma, että sakkoja olisi tullut, mikäli tämä olisi ollut tavallinen kiertueen turnaus.

Solheim Cupin ratkaisut pelataan sunnuntaina.

Katso tilanne alla olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat