Päivien viemää -tähti Drake Hogestyn on kuollut haimasyöpään

Päivien viemää -tähti Drake Hogestyn on kuollut 70-vuotiaana haimasyöpään.

Näyttelijä Drake Hogestyn on kuollut 70-vuotiaana haimasyöpään 28. syyskuuta. Hän olisi täyttänyt seuraavana päivänä 71 vuotta. 

Hän näytteli suositussa Päivien viemää -sarjassa 38 vuotta. Ohjelman X-tilillä julkaistiin edesmenneen tähden perheen lausunto.

– Hänelle heitettiin elämässä kierrepallo, kun hänellä diagnosoitiin haimasyöpä, mutta hän kohtasi haasteen uskomattoman vahvasti ja päättäväisesti. Luovutettuaan uskomattoman taistelun, hän menehtyi rauhallisesti rakkaidensa ympäröimänä, lausunnossa kerrotaan. 

– Hän oli uskomaton aviomies, isä, isoisä ja näyttelijä. Hän rakasti esiintyä Päivien viemää -yleisölle ja jakaa näyttämön alan parhaiden näyttelijöiden, kuvausryhmän ja tuotantotiimin kanssa. Rakastamme häntä ja tulemme kaipaamaan häntä kaikkien päiviemme ajan, lausunto jatkui. 

Sarjan tuottajan Ken Cordayn mukaan Hogestyn poismeno on hyvin vaikeaa. 

– Hogey oli äärimmäinen tiimipelaaja, eikä ole tarpeeksi sanoja ilmaisemaan, miten syvästi häntä tullaan kaipaamaan. Hänen vaikutuksensa sarjassamme, henkilökohtaisesti ja ammatillisesti, oli syvä ja pysyy ikuisesti vertaansa vailla, Corday kertoi Peoplelle. 

Hogestynin ensimmäinen suuri rooli oli 1980-luvun alussa CBS:n sarjassa Seven Brides for Seven Brothers. Hän liittyi aluksi Päivien viemää -sarjaan vuonna 1986 salaperäisenä hahmona, joka tunnettiin nimellä The Pawn ennen kuin hänestä tuli fanien suosikki John Black.

Johnin roolihahmosta tuli sarjassa vuosien varrella useiden rakastettujen parisuhteiden toinen osapuoli, mutta harva on ollut suositumpi kuin hänen ja Deidre Hallin esittämän Marlena Evansin suhde. Yhdessä he voittivat Soap Opera Digest -palkinnon suosikkiparina vuonna 2005.

Hogestyn meni naimisiin lapsuudenrakkaansa Victoria Postin kanssa vuonna 1986. Heillä on neljä lasta: tyttäret Whitney, Alexandra ja Rachael sekä poika Ben. Lisäksi heillä on jo seitsemän lastenlasta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat