Pakkijärkäle HIFK:n takalinjoille – "Apua kaivataan, ja nyt sitä saadaan"

HIFK ilmoitti solmineensa 24-vuotiaan ruotsalaispuolustajan Fredrik Granbergin kanssa 1+1-mallisen sopimuksen. Granberg on kiekkoillut tällä kaudella kahdessa Skellefteå AIK:n CHL-ottelussa.

Granberg on ehtinyt alkaneella kaudella pelata myös kolme ottelua Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Hockeyettanissa Piteå HC:ssa. 191-senttinen ja 93-kiloinen pakkijärkäle on pelannut neljä viimeistä kautta sarjassa.

Sopimus sisältää kuukauden koeajan. 

– Fredrik on Ruotsin juniorimaajoukkueissakin esiintynyt hyvin luisteleva puolustaja, ja äärimmäisen laadukasta pelaajamateriaalia maailmalle vuosittain tuuppaavan Skellefteå AIK:n kasvatti. Fredrik pelaa hyvin molempiin suuntiin, tukee aktiivisesti hyökkäyksiä ja tulee auttamaan meitä tietysti tässä hetkessä, mutta toivottavasti myös tulevaisuudessa. Ukko on intoa täynnä, HIFK:n urheilujohtaja Janne Pesonen sanoi seuran tiedotteessa.

– Apua kaivataan, ja nyt sitä saadaan. Alkukaudella CHL:ääkin pelannut Freddy tuo tarvittavaa leveyttä puolustukseemme. Uskon, että pystymme tarjoamaan hänelle hyvän paikan kehittyä, päävalmentaja Ville Peltonen lisäsi.

HIFK julkistaa iltapäivällä kokoonpanonsa illan kotiotteluun KooKoota vastaan. Sen yhteydessä odotetaan tarkempia tietoja Jori Lehterän, Roope Taposen ja Tony Sundin vammojen vakavuudesta.

Lue myös:

    Uusimmat