Pamela Andersonin erikoinen elämä seksisymbolista luonnonraikkaaksi supertähdeksi

Pamela Andersonin, 57, julkisuuskuva teki äkkikäännöksen.

Maailmankuulu seksisymboli Pamela Anderson palasi näyttävästi Pamela a Love Story -Netflix dokumentin, sekä oman Love Pamela -elämänkertakirjan myötä julkisuuteen vuosi sitten.

Uusi tuleminen näytti Andersonista myös täysin ennennäkemättömän puolen katsojille, sekä lukijoille. 

Tunnettiin kohujulkkiksena

90-luvun Baywatch-tähti on kulkenut vuosien saatossa kohusta toiseen.

Anderson avioitui vuonna 1995 Mötley Crüe-yhtyeen jäsenen Tommy Leen kanssa, vain neljä päivää tapaamisen jälkeen. Avioliittoa kesti kolme vuotta ja pari sai kaksi poikaa: Brandon Thomas ja Dylan Jagger.

 

Andersonin ja Leen suhteessa oli paljon väkivaltaa ja Lee oli myös hetken aikaa vankilassa vaimonsa pahoinpitelystä. He myös joutuivat kohun keskelle, kun heidän entinen työntekijänsä varasti parin kuvaaman nauhan, joka sisälsi intiimiä materiaalia heidän häämatkaltaan. 

Useita avioliittoja

Vuonna 2006 povipommi avioitui ja erosi muusikko Kid Rockista. Sen jälkeen, vuotta myöhemmin hän avioitui tuottaja Rick Solomonin kanssa, toisen kerran he menivät naimisiin vuonna 2013. Ensimmäinen liitto päättyi kumoamiseen.

Tammikuussa 2020 uutisoitiin, että Pamela olisi mennyt naimisiin liikemies Jon Petersin, 74, kanssa hotellissa Kaliforniassa. Anderson oli palannut tuolloin Intiasta henkiseltä retriitiltä ja totesi tuolloin, että seremonia ei ollut virallinen, vaan kyseessä oli enneminkin "valeseremonia".

Anderson avioitui turvamiehensä ja rakentaja Dan Hayhurstin kanssa jouluaattona vuonna 2020. Mies rakensi tähden kotia Canadassa. Pari erosi vuoden jälkeen. 

Neljännen avioeron jälkeen, tähti alkoi suunnitella kirjaansa ja dokumenttiaan. 

Dokumentin ja kirjan lanseeraus oli jättimenestys vuonna 2023. Anderson sai käännettyä nuhjuisen julkisuuskuvansa luontoa, rakkautta ja elämää rakastavaksi naiseksi, joka laittoi lapsensa kaiken edelle. 

Nousi tyyli-ikoniksi

Myös hänen ulkonäkönsä sai uudelleenbrändäyksen. Tähti esiintyi muotiviikoilla meikittä, josta lähti liikkeelle ”luonnollinen vallankumous”. Pian Anderson poseerasi jättibrändien keulakuvissa, sekä oli luksusmerkkien näytösmallina ja kutsuvieraana.

Uusi ura

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Tähti sai myös oman tosi-tv-sarjan, jossa seurataan hänen remontointi – ja sisutusprojektejaan. Anderson nähdään nyt myös valkokankaalla. Hän tähdittää The Last Showgirl -elokuvaa, jossa näyttelee myös Jamie Lee Curtis. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.  

Tähden uudelle menestykselle ei näy loppua, sillä hän julkaisee pian myös oman reseptikirjansa. 

Lue myös:

    Uusimmat