Patrik Laineelta ensin emämunaus, sitten mahtikiskaisu – heitti piikin suomalaisvahdille: "Sanojeni mittainen mies"

Patrik Laineen ilta Ottawaa vastaan alkoi surkeasti, mutta suomalainen paikkasi virheensä komealla maalilla.

Laine antoi harhasyötön, josta Ottawa pääsi hyökkäykseen kahdella yhtä vastaan. Suomalainen yritti vimmatulla luistelulla saavuttaa karkulaiset, mutta ei onnistunut, ja Claude Giroux vei Senatorsin 1–0-johtoon.

Senaattorit karkasivat jo 2–0-johtoon ennen kuin Laine paikkasi virheensä ylivoimalla. Suomalainen kiskaisi siniviivalta tiukan rannelaukauksen Ottawan maalin ja toi joukkueensa osuman päähän.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Suomalainen ei ollut tyytyväinen eritykseensä Ottawan johtomaalissa.

– Se oli paha menetys minulta. Mutta sainoin kaikille, että aion ottaa yhden takaisin, Laine sanoi Bally Sports Columbusin haastattelussa.

Laine teki maalinsa suomalaisvahti Joonas Korpisalon selän taakse. Columbus-hyökkääjältä lähti pieni kuitti Korpisalon suuntaan.

– Sanoin "Korpille", että aion todellakin iskeä yhden hänen taakseen. Hän on huikea kaveri, ja minä puolestani sanojeni mittainen mies, Laine naureskeli.

Laineen maali käynnisti Columbuksen putken. Dmitri Voronkov toi Blue Jacketsin tasoihin. Toisessa erässä Adam Fantilli ja Boone Jenner tekivät maalin mieheen, ja Columbus voitti ottelun 4–2.

Blue Jacketsin maalilla peräti 41 kiekkoa torjunut Elvis Merzlikins oli tyytyväinen omiensa esitykseen.

– Kun peli oli 0–2, emme luovuttaneet. Me jatkoimme luistelua. Pelasimme yhdessä, blokkasimme laukauksia ja yritimme kunnolla. Uskoin, että ottelu voi kääntyä, ja onnistuimme siinä, Merzlikins sanoi nhl.comin mukaan.

Toisessa päässä Joonas Korpisalolle kertyi 19 torjuntaa.

2.12.2023 Klo 8.05: Muutettu otsikko ja lisätty Laineen kommentit.

Lue myös:

    Uusimmat