Pelicans-nollaaja Niklas Kokon paita lähti päältä 1 700 eurolla

Maalikooste: Pelicans - JYP 4:56
Videolla Pelicans-JYP-ottelun maalikooste.

Miesten jääkiekkoliigan runkosarjan kolmossija on Pelicansin omissa käsissä, kun vielä kaksi ottelua runkosarjaa pelaava lahtelaisjoukkue voitti perjantaina vieraansa JYPin kiistattomin lukemin 3–0.

Kesken kauden Kärpissä työttömäksi jäänyt maalivahti Niklas Kokko torjui Pelicansin maalilla 11. ottelussaan jo kolmannen nollapelinsä.

– Tännäänkin oli miehinen esitys meiltä. Joka päivä olen nauttinut Lahessa olosta, sanaili vielä viikon ajan 19-vuotias Kokko sekä Oulun että Lahden murteella.

Pelin jälkeen Lahden halliin jäi satamäärin ihmisiä aistimaan Kokon pelipaidan huutokauppaa. Paidan sai itselleen 1 700 euron huudolla.

Pelicans kohtaa lauantaina KooKoon Kouvolassa ja tiistain päätöskierroksella Lahdessa jumboksi jäävän SaiPan. Pelicansin vierasvoitto Kouvolassa tarkoittaisi samalla KooKoon kauden päättymistä lauantaihin.

– Voittoa tärkeämpää on saada peliämme paranemaan. Tänään Kokko oli maalilla erinomainen, mutta ottelun matala tempo teki pelaamisen haastavaksi. Hienoa on kuitenkin ollut nähdä (yleisöä 4 239), että hallimme on elänyt jo pitkään upeasti, korosti Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä.

Lue myös:

    Uusimmat