Pelicans-tähti soitti suutaan Tapparan Waltteri Merelälle – karma iski ja lujaa: "Ihmettelin, kun se oli niin pitkään hiljaa"

Muu pelitapahtuma: Pelicans - Tappara 1:21
Video: Waltteri Merelä iskee Tapparalle illan kolmannen osuman

Pelicans-vahti Patrik Bartosak ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla psyykkisessä pelissä SM-liigan neljännessä finaaliottelussa Tapparaa vastaan.

C Moren kaukalonlaitatoimittaja Siim Liivik raportoi suorassa lähetyksessä siitä, miten Bartosak oli soittanut suutaan Tappara-hyökkääjälle Waltteri Merelälle.

– Sieltä tuli kuittia, että sulla ei oo yhtään maalia, Liivik raportoi Bartosakin puheita.

Kuinka kävikään. Hetki tästä ja Merelä ohitti Bartosakin. Taululle lukemiksi 3–0.

– Ihmettelin, kun se oli ollut niin pitkään hiljaa. Kolme ja puoli peliä siihen meni, että sieltä tuli jotain. Kuittaisin vain takaisin, että ”odotellaan, odotellaan, kyllä mää sen paikan vielä saan”. Onneksi sain, Merelä hymähti MTV Urheilulle.

Merelä ja Bartosak ovat keskenään hyviä ystävyksiä. Kaksikko tutustui toisiinsa siinä vaiheessa, kun he pelasivat yhdessä Pelicansissa.

– Hän on huippumaalivahti ja hänen peliinsä kuuluu tietynlainen provosointi. Hän psyykkaa tuolla tavalla myös itseään. Eikä tämä keikauta hommaa suuntaan tai toiseen. Hän on edelleen huippumaalivahti ja hän torjuu suurimman osan kohti tulevista laukauksista, Merelä totesi tshekkivahdista.

Merelä piti malttinsa sen jälkeen, kun hän oli iskenyt kiekon verkkoon.

– Kunnioitan häntä ja tiedän, että hän on erittäin kova kilpailija. Turha sitä on sen enempää provosoida, Merelä mietti.

Tappara oli tiistain taistossa parempi lukemin 3–1. Kirvesrinnat voivat varmistaa mestaruuden torstaina Tampereella, kun ohjelmassa on sarjan viides kohtaaminen. Voitot ovat nyt Tapparalle 3–1.

– Meillä oli pientä kiukkua päällä edellisen pelin jäljiltä. Painotimme, että 95 prosentin panos ei riitä. Nyt saimme 99,9 irti. Ei vielä parasta, mutta hyvää kuitenkin, Merelä kuvaili.

Lue myös:

    Uusimmat