Pelicans-tykki Lars Bryggman napautti hattutempun – KooKoo-päävalmentaja synkkänä ulosajosta: "Ison mietinnän paikka"

Lars Bryggman hirmuliekeissä Lahdessa: hattutemppu KooKoon nuottaan 2:38
Video: Lars Bryggman hirmuliekeissä Lahdessa: hattutemppu KooKoon nuottaan

Pelicansin kuluva liigaviikko on ollut tähän asti häikäisevä. Lahtelaisryhmä on takonut kahteen edelliseen kamppailuun käsittämättömät 15 maalia. Tiistaina joukkue kaatoi SaiPan 8–1, ja torstaina KooKoo sai kyytiä maalein 7–3.

Samalla Pelicans otti jo kahdeksannen peräkkäisen kotivoittonsa. Kotijoukkueen sankari oli ruotsalaishyökkääjä Lars Bryggman tehoilla 3+1.

Jutun yläreunan videolla Bryggmanin illan kaikki osumat.

– Aloitimme vähän nihkeästi, mutta kakkos- ja kolmoserässä näytimme, mitä osaamme. Hattutempun tekeminen on minulle aina spesiaalijuttu, koska ei niitä niin hirveästi ole koossa, kauden maalimääränsä jo 17:ään nostanut Bryggman sanoi leveä virne kasvoillaan.

Ryan Lasch (6+41) kokosi tehot 1+3 ja nousi pistepörssissä jo viidenneksi.

KooKoon tilanne pudotuspelien suhteen heikkeni. Joukkueen valmentajan Olli Salon puheet kurinalaisuudesta kaikuivat kuuroille korville. Kamppailun ratkaisu nähtiin toisessa erässä, kun joukkueen kultakypärä Ben Tardif hermostui Michal Jordanille. Tardif kiskaisi poikittaisen mailan Jordanin kaulaan ja lensi suihkuun. Pelicans löi ylivoimalla lukemiksi 4–3 ja meni sen jälkeen menojaan.

– Vitonen ratkaisi kamppailun. Siihen asti rimpuilimme ihan hyvin. Olimme tuloksessa kiinni, pelissä emme niinkään. Meillä on ison mietinnän paikka, Salo sanoi.

KooKoo-kultakypärä Ben Tardifiltä älytön temppu: poikittainen naamaan, lentää pihalle Lahdessa 2:40
KooKoo-kultakypärä Ben Tardifiltä älytön temppu: poikittainen naamaan, lentää pihalle Lahdessa

Lue myös:

    Uusimmat