Pelottava tilanne Veikkausliigassa: AC Oulun pelaaja tuupertui maahan – ambulanssi kentälle

Jalkapallon Veikkausliigassa EIF:n ja AC Oulun välinen ottelu keskeytettiin avausjaksolla, kun vierasjoukkue AC Oulun Musa Jatta tuupertui kentän laidalla.

Jatta sai heti ottelun ensimmäisellä minuutilla pallontavoittelutilanteessa osuman päähänsä. Jattaa hoidettiin ensin kentän puolella, minkä jälkeen hänet vedettiin sivurajan tuntumaan. Jatta otettiin pelin kolmannella minuutilla vaihtoon ja hänen tilalleen kentälle asteli Santeri Silander.

Kun ottelua oli pelattu noin kymmenen minuuttia, Ruudun selostaja havaitsi, että kentän laidalla hoidettavana ollut Jatta tuupertui maahan.

– Sitten on aika vakavannäköinen tilanne tuolla AC Oulun vaihtopenkin edustalla, kun äsken vaihtoon otettu Musa Jatta tuupertui maahan. Toivotaan, että kaikki on kunnossa, Ruudun selostaja Ville Makkonen totesi pelitapahtumien ulkopuolelta.

Ottelu jatkui useiden minuuttien ajan täysin normaalisti. Kun AC Oulun kapteeni Niklas Jokelainen oli antamassa kulmapotkua, erotuomari Joni Hyytiä vihelsi pilliin. Tässä vaiheessa kentälle kurvasi ambulanssi, johon Jatta siirrettiin.

Molemmat joukkueet lähetettiin tovin ajaksi pukukopin puolelle. Ottelu oli keskeytyksissä noin vartin ajan.

– Yhteentörmäyksessä kovan iskun saanut AC Oulun pelaaja Musa Jatta vietiin tapahtuman jälkeen tutkimuksiin. Tämän hetkisten tietojen mukaan näyttää siltä, että kovasta tärskystä huolimatta mitään vakavaa ei olisi tapahtunut. Tilannetta seurataan kuitenkin yön yli, AC Oulun puheenjohtaja Tomi Kaismo päivitti sosiaalisessa mediassa.

EIF ja AC Oulu tasasivat lopulta pisteet lukemin 1–1. Illan lopputulos tiesi sitä, että EIF tippuu varmuudella ensi kaudeksi Ykköseen. AC Oulu sen sijaan pitää varmuudella paikkansa Veikkausliigassa.

Lue myös:

    Uusimmat