Petri Kontiola tyrmistyi Pelicans-valmennuksen erikoisesta päätöksestä – "Ihan käsittämätöntä!"

Pelicans-valmennuksen ratkaisu kummastutti Petri Kontiolaa – "Ihan käsittämätöntä!" 1:06
Pelicans-valmennuksen erikoinen ratkaisu kummastutti Petri Kontiolaa: "Ihan käsittämätöntä!"

MTV Urheilun asiantuntija Petri Kontiola ei voinut uskoa silmiään, kun erinomaisen ottelun pelannut Pelicansin Iikka Kangasniemi ei päässyt pelin ratkaisuhetkillä ylivoimalle.

SM-liigan sarjajumbo Pelicans pelasi kotijäällään vahvan ottelun pistäen sarjan kärjessä keikkuvan Ilveksen koville. Pelicans karkasi ottelussa jo 3–1-johtoon, mutta joutui kuitenkin lopulta taipumaan maalein 3–4.

Yksi ottelun näkyvimmistä pelaajista oli 1+2-tehot saalistanut Pelicansin Iikka Kangasniemi.

MTV Urheilun asiantuntija Petri Kontiola teki päätöserässä kuitenkin erikoisen huomion. Pelicansin päästyä 3–3-tilanteessa ylivoimalle, ei kuumassa iskussa ollut Kangasniemeä nähty kentällä.

– Ihan käsittämätöntä. Koko illan paras pelaaja – Pelicansin paras pelaaja varsinkin. Peli on tasan, kymmenen minuuttia jäljellä ja saat ylivoiman, eikä ykkösäijä ole kentällä. Ei mene läpi mun sormien, Kontiola hämmästelee.

Pelicans ei onnistunut käyttämään omia ylivoimamahdollisuuksia hyväkseen, mutta vierasjoukkue Ilves käytti tylysti omansa. Arttu Pelli täräytti 4-3-voittomaalin ylivoimalla vain kolme minuuttia ennen päätössummeria, kun Leevi Tukiainen istui hyökkäyspäässä otettua kampitusjäähyä.

MTV Urheilun asiantuntija Antti-Jussi Niemi puolestaan nosti esiin Pelicansin kurittomuuden.Katso Antti-Jussi Niemen ja Petri Kontiolan Pelicans-kritiikki pääkuvan videolta.