Piikittelyä Mestarien liiga -jättien välillä – katso, kuka legenda bongattiin Madridin katsomosta

Real Madrid kutsui Bayern-ikoni Oliver Kahnin katsomoon: "Piikittelyä" 0:58
Katso: Real Madrid oli kutsunut Bayern München -legendan paikalle – kuvissa näkyi myös F1-tähti.

Bayern München -ikoni Oliver Kahnia ei näkynyt jalkapallon Mestarien liigan välierissä katsomossa Münchenissä, mutta Real Madrid oli kutsunut hänet katsomoon Madridiin. MTV Urheilun selostaja Tuomas Virkkunen huomioi "piikittelyn" alkaneen näin jo ennen kuin toinen osaottelu oli päässyt vauhtiin.

Saksalainen maalivahtilegenda Kahn edusti Bayern Müncheniä pitkään ansiokkaalla ja menestyksekkäällä pelaajaurallaan. Vuosina 2021–23 mies puolestaan toimi saksalaisjätin toimitusjohtajana, kunnes sai tylyt potkut vain hetki seuran voittaman 11. peräkkäisen Saksan mestaruuden jälkeen. Bayern näytti ovea vuosi sitten samalla sekä Kahnille että urheilujohtaja Hasan Salihamidzicille.

Kahnia ei nähty viime viikon tiistaina Bayern Münchenin ja Real Madridin välisessä ensimmäisessä Mestarien liiga -välierässä, mutta tänään keskiviikkona toisessa osassa Madridissa kamerat bongasivat miehen katsomosta.

– Mieletön Bayern-ura, mutta eipä kutsunut Bayern häntä viikko sitten käytävään otteluun Allianzille, mutta Real Madrid kutsui Oliver Kahnin katsomoon, joten sieltä näiden jättiläisten välillä pienet piikittelyt, ensimmäiset sellaiset, on nähty, Tuomas Virkkunen sanoi.

Katsomossa näkyi myös eräs F1-tähti. Katso video artikkelin ylälaidasta.

Joukkueiden ensimmäinen osaottelu päättyi 2–2-tasapeliin, joten tämäniltainen voittaja etenee finaaliin Borussia Dortmundia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat