Pipsa Possu sai Sellon sekaisin: "Enpä ole tällaista ennen nähnyt"

Video näyttää valtavan väenpaljouden Sellossa. Siitä on syyttäminen suosittua porsasta.

Espoon Sellossa oli lauantaina poikkeuksellisen ruuhkaista, kun suositusta Pipsa Possu -lastenohjelmasta tutut hahmot tulivat tapaamaan lapsiperheitä kauppakeskukseen.

Meet & Greet -tapahtumassa oli paikalla itse päähenkilö Pipsa Possu mutta myös hänen pikkuveljensä Jyri.

Sellossa päivällä paikalla ollut MTV Uutisten lukija kuvailee, että jono tapaamisen oli niin pitkä, että se kierteli pitkästi pitkin kauppakeskuksen käytäviä.

– Jono eteni rauhallisesti. Enpä ole tällaista ennen nähnyt, näytti olevan todella suosittu, Reijo Hutka kertoo paikalta.

Katso Hutkan kuvaama video paikalta yläpuolelta.

Kauppakeskuksen viestintä- ja markkinointipäällikkö Pinja Palmroos kertoo olevansa mielissään, että tapahtuma keräsi paikalle paljon yleisöä. 

Hänen mukaansa väenpaljouteen liittyy muutama seikka.

– Ilmeisesti on kovin suosittu hahmo. Nyt on myös koululaisten syysloma-aika. Meidän ammattilaiset ovat olleet hoitamassa tätä, kaikki sujunut kaikin puolin erinomaisesti, Palmroos kuvailee.

Palmroos kertoo, että Pipsa tapaa fanejaan paikalla kolmessa puolen tunnin erässä. Hän ei osannut sanoa, kerkeävätkö kaikki halukkaat tapaamaan hahmoja tässä aikaikkunassa.

Pipsa Possu on ollut erittäin suosittu lastenohjelma maailmalla jo vuosia. 

Brittimedia Guardian kertoi taannoin, että amerikkalaislapset ovat katsoneet sarjaa niin paljon, että he ovat alkaneet puhua kotona englantia brittiaksentilla.

Pipsa Possu on katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Oikaisu kello 19.10 kello 16.45: Jutussa kerrottiin aiemmin, että Jyri olisi Pipsa Possun kaveri. Jyri on todellisuudessa Pipsan pikkuveli.

Lue myös:

    Uusimmat