Poliisi kaipaa apuja kadonneen marjastajan mysteerissä Salossa

Poliisi pyytää, ettei etsintäalueella liikkuisi kuin poliisin tai vapaaehtoisen pelastuspalvelun ohjaamia henkilöitä. 

Lounais-Suomen poliisi sai perjantai-iltapäivänä ilmoituksen mahdollisesti avun tarpeessa olevasta marjastajasta Salossa. 

Etsinnät ovat käynnissä, mutta toistaiseksi poliisi ei tiedä edes sitä, onko joku kateissa.

Poliisille ilmoitettiin lauantai-iltapäivällä Salon Kauriskalliolla, Kuuselankadun varressa metsän reunasta löytyneestä marjaämpäristä, polkupyörästä ja paidasta.

– Alustavasti näyttäisi siltä, että marjassa on oltu, ja mustikkaa on kerätty. Se, onko kaikki hyvin, ei ole aivan vielä selvinnyt, poliisin tiedotteessa kirjoitetaan. 

Metsän laitaan on jäänyt kumolleen valkoinen Solifer- merkkinen ja naistenrunkoinen polkupyörä, jossa tangossa oli kiinnitettynä kori. 

Pyörän viereen on jäänyt vihreä marjaämpäri, johon on kerätty pari litraa mustikoita. Samasta paikasta löytyi myös sininen T-paita, jossa "Raw Power"- painatus kertoo Salossa vuonna 2017 pidetystä voimanoston SM- kilpailusta.

Ketään ei olla viimeisen parin päivän ilmoitettu kadonneeksi, eikä ensihoidolla tai terveydenhuollon päivystyksillä ole tiedossa tällaiseen liittyvää asiaa.

Etsintää suorittaa Salon poliisipartioiden apuna poliisikoiria ja alueen päällä lennetään lämpökameralla varustetulla dronella. 

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu VAPEPA on hälytetty avuksi. 

– Tämä on nyt hieman mysteeri, ja tarvitsisimme hieman apua suunnataksemme etsintöjä oikeaan paikkaan tai koskemaan oikeaa henkilöä. Parhaassa tapauksessa on tietysti niin, että kaikki marjastajat ovat tallessa, ja haluaisimme olla tästä varmoja, tiedotteessa sanotaan.

Poliisi pyytää asiasta jotain tietäviä ilmoittamaan tietonsa hätäkeskukseen tai lähimmälle poliisille. 

Poliisi myös pyytää, ettei etsintäalueella liikkuisi muita kuin poliisin tai vapaaehtoisen pelastuspalvelun ohjaamia henkilöitä. 

– Alueella liikkuu virkakoiria ja joudumme tarkastamaan kaikki dronella havaitut lämpöjäljet.

Lue myös:

    Uusimmat