Itsensäpaljastaja piinasi lasta Kouvolassa

Mies otettiin kiinni tiistaina Kouvolan rautatieaseman lähistöltä.

Poliisi sai tiistaina 24.9. ilmoituksen, jonka mukaan mieshenkilö oli seurannut lasta Kouvolassa rautatieaseman lähistöllä. Ilmoituksen mukaan henkilö oli myös paljastanut sukuelimensä lapselle ja kosketellut itseään lapsen nähden. Tapauksesta tehtiin rikosilmoitus ja aloitettiin esitutkinta.

Poliisi kertoo tutkivansa tässä vaiheessa asiaa seksuaalisena kajoamisena lapseen. Tunnusmerkistö tarkentuu tutkinnan aikana. 

Seksuaalinen kajoaminen tarkoittaa koskettelemalla tai muulla tavoin tehtyjä seksuaalisia tekoja, joihin toinen ei osallistu vapaaehtoisesti ja jotka olennaisesti loukkaavat toisen seksuaalista itsemääräämisoikeutta.

Poliisi epäilee, että sama mies on saattanut seurata muitakin ihmisiä rautatieaseman läheisyydessä. Näistäkin tapauksista on poliisin mukaan käynnistetty esitutkintoja ja rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä.

Poliisi otti miehen kiinni tiistaina Kouvolan rautatieaseman lähistöltä.

– Epäilty on nyt kiinniotettuna ja me jatkamme asian tutkintaa. Tällä hetkellä meillä ei ole enempää kerrottavaa, vaan tiedotamme tapauksesta mahdollisesti lisää myöhemmin, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Lasse Hakala Kaakkois-Suomen poliisilaitoksesta.
 

Lue myös:

    Uusimmat