Espoossa ammuttiin käsiaseella, myös Helsingin Kannelmäessä poliisioperaatio

Poliisilla on ampumiseen liittyviä tehtäviä Espoon Jupperissa ja Helsingin Kannelmäessä.

Länsi-Uudenmaan poliisi tiedottaa tehtävästä Espoon Jupperissa. Ensitietojen mukaan alueella olisi ammuttu käsiaseella. 

Tilanne tapahtui Jupperissa sijaitsevan kaupan lähellä. Poliisi sai tehtävän hieman ennen kello 9.40 torstaiaamuna. Poliisi rajoittaa sivullisten liikkumista siltä osin kuin poliisitehtävä edellyttää. Muutoin alueella voi liikkua normaalisti.

Poliisin mukaan paikalla on useita partioita ja paikalla on myös pelastuslaitoksen yksiköitä.

Poliisin mukaan useita henkilöitä on otettu kiinni. Yksi henkilö on loukkaantunut ja poliisi selvittää liittyykö loukkaantuminen aseenkäyttöön.

MTV Uutisten tietojen mukaan poliisi ei usko ampumisella olevan yhteyttä katujengeihin.

Poliisi kertoo tutkinnan jatkuvan tapahtumakulun selvittämisellä. Tapahtumapaikalla alkaa myös poliisin tekninen rikostutkinta. Tilanne on rauhallinen, eikä se aiheuta vaaraa sivullisille. Tilanteessa loukkaantuneella henkilöllä ei poliisin tämän hetkisen tiedon mukaan ole hengenvaaraa.

Noin 11.20 poliisi tiedotti myös Helsingin Kannelmäessä olevan käynnissä poliisioperaatio, joka liittyy Espoon Jupperin tapahtumiin. Poliisin mukaan tilanne on rauhallinen ja turvallinen, eikä sivullisten tarvitse rajoittaa liikkumistaan.

Puolilta päivin poliisi tiedotti, että osa Jupperissa paikalla olleista poliisipartioista oli jo poistunut paikalta ja että poliisi oli poistumassa vähitellen myös Kannelmäestä.

Tapaus siirtyy tutkintaan ja poliisi tiedottaa asiasta lisää perjantaina 7. kesäkuuta.

Tiedätkö tapauksesta jotain? Ota yhteyttä WhatsAppissa numeroon 040 578 5504 tai sähköpostilla uutiset@mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat