Porilaisen lenkkeilijätytön julma kohtalo paljastui palaneista raunioista – näin murhaaja selitti omia palovammojaan

17-vuotiaan porilaisen lenkkeilijätytön murha paljastui tammikuussa 2015, kun Kokemäen metsässä sijainnut karjavarasto paloi maan tasalle. Raunioista löytyi tytön pahoin palanut ruumis.

Julman henkirikoksen takana oli tekoaikaan 25-vuotias afganistanilaistaustainen Ramin Azimi, joka oli aiemmin seurustellut tytön kanssa.

Poliisille teko lähti paljastumaan, kun omaiset tekivät katoamisilmoituksen 17-vuotiaasta tytöstä tammikuisena perjantai-iltana. Tyttö oli lähtenyt juoksulenkille, jolta hän ei palannut kotiin. Vanhempien huoli heräsi ja he soittivat poliisille. Poliisi kirjasi katoamisilmoituksen.

– Yöllä oli tämä tulipalo Kokemäellä, niin sieltä rakennuksen raunioista löytyi seuraavana päivänä ihmisen ruumis. Aluksi se oli pimeä henkirikos, mutta asioita yhdisteltiin nopeasti, vanhempi konstaapeli Panu Rytky Lounais-Suomen poliisista kertoo.

Epäillyllä palovammoja kasvoissaan

Poliisi pääsi pian epäillyn jäljille. Mies kiisti osuutensa entisen seurustelukumppaninsa katoamiseen. Mies otettiin kuitenkin pian kiinni ja häntä vastaan saatiin vahvaa näyttöä.

– Kun häntä mentiin puhuttamaan ensimmäisen kerran, hänellä oli kasvoillaan jonkinlainen maski. Toisen kerran kun hänen luokseen mentiin ja hänet otettiin kiinni, kasvoissa näkyi palovammoja. Hänellä oli selitys näille palovammoille, että häntä oli poltettu.

Tytön ruumis oli pahoin palanut, mutta poliisi sai silti selville, että uhri oli raiskattu ennen henkirikosta.

Miten poliisi sai selvitettyä miehen liikkeet ja kerättyä kaiken tärkeän näytön, vaikka epäilty kiisti teon? Mistä tyttö nousi miehen auton kyytiin ja mikä oli miehen selitys palovammoille? Katso yllä olevalta videolta Rikospaikan juttu aiheeesta.

Lue myös:

    Uusimmat