Prinsessa Beatrice 36 vuotta – Eugenie-sisko jakoi vauhdikkaat kuvat

Prinsessa Beatrice täytti 36 vuotta 8. elokuuta. 

Prinsessa Eugenie, 34, juhlisti isosiskonsa prinsessa Beatricen 36-vuotissyntymäpäivää 8. elokuuta kirjoittamalla sympaattisen kunnianosoituksen Instagramiin

– Hyvää syntymäpäivää rakas Beabea!! Mikä inspiraatio oletkaan. Olet viitoittanut tietä pikkusisarellesi. Rakastan sinua, Eugenie kirjoitti koskettavasti. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ensimmäisessä kuvassa Beatrice hyppää varsin vauhdikkaan näköisesti. Toisessa kuvassa on mukana myös Eugenie, joka liittyy hyppyseuraan. Toisessa kuvassa näkyy, että kaksikko hyppii trampoliinilla. 

Viimeisessä kuvassa prinsessa Beatrice hymyilee pupunkorvat päässään yhdelle Eugenien pojista, joka istuu huovan päällä ruohikolla keltaisten kukkien ympäröimänä.

Beatrice on täti Eugenien pojille Augustille, 3, ja Ernestille, 1. Lisäksi hän on äiti tyttärelleen Siennalle, 2, ja poikapuolelleen Wolfielle, 8. Beatrice on naimisissa Edoardo Mapelli Mozzin, 40, kanssa. 

Myös Beatricen äiti herttuatar Sarah muisti tytärtään Instagramissa tämän syntymäpäivänä. 

– Hyvää syntymäpäivää, ihana Beatriceni. Olet upein tytär, äiti, äitipuoli, sisko, vaimo ja nainen! Tunnen itseni niin etuoikeutetuksi saadessani oppia sinulta joka päivä. Inspiroit minua ja kaikkia ympärilläsi lämpöisyydelläsi, uteliaisuudellasi ja elämänilollasi. Rakastan sinua. Hyvää syntymäpäivää, Sarah kirjoitti koskettavasti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat