Prinsessa Catherinella ja kuningatar Camillalla on yhteinen harrastus – jota suomalaisetkin rakastavat

Prinsessa Catherine ja kuningatar Camilla ovat kumpikin viehättyneet viileistä vesistä.

Prinsessa Catherinella, 42, ja kuningatar Camillalla, 77, on tiettävästi varsin hyvät ja lämpimät välit. Kaksikko jakaa innostuksen useisiin yhteisiin mielenkiinnon kohteisiin, kuten taiteisiin sekä kirjallisuuteen. Lisäksi heillä on lähteiden mukaan yksi yhteinen harrastus. 

Catherine on tunnettu siitä, että hän on monipuolisen liikunnan ystävä. Yksi hänen tiettävästi suosimistaan lajeistaan on uiminen. Sekä Catherine että Camilla ovat kertoneet rakastavansa erityisesti kylmässä vedessä uimista – suomalaisittain siis peräti avannossa käymistä. 

– Rakastan uimista, rakastan englantilaista merta, Camilla kertoi vuonna 2022 Camilla's Country Life -dokumentin haastattelussa. 

Camilla kertoi tuolloin, ettei kylmä vesi häntä haittaa ja arveli tottuneensa siihen jo lapsena. 

– Se ei enää haittaa minua sen jälkeen, kun aluksi kauhistun astuessani veteen ja haukon henkeä, ja kun nousen pois, olo on paljon parempi. Se on ihana tunne, kun tuntee itsensä täysin virkistyneeksi.

Haastattelussa Camilla myös paljasti pakkaavansa uimapukunsa mukaan varmuuden vuoksi lähes aina matkustaessaan eri puolilla saarivaltiota, vaikka hänellä ei aina olekaan mahdollisuutta pulahtaa meressä. 

Catherine kertoi puolestaan vuonna 2023 Mike Tindallin  podcastissa rakastavansa myös kylmässä vedessä uimista. 

– Rakastan uimista kaikkialla, missä voin – kylmässä vedessä uintia, mitä kylmempi, sitä parempi, Catherine totesi tuolloin. 

– Kertakaikkiaan rakastan sitä. Jopa siihen pisteeseen asti, että William  sanoo: ”Catherine, olet hullu, on pimeää ja sataa." Menen silti etsimään kylmää vettä.

Lähde: Newsweek

Lue myös:

    Uusimmat