Prinssi George 11 vuotta! Näin tuleva kuningas on muuttunut vuosien saatossa

Tiesitkö? Brittihovilla ja medialla on salainen sopimus koskien pieniä kuninkaallisia lapsia 1:19
Katso myös: Tiesitkö? Brittihovilla ja medialla on salainen sopimus koskien pieniä kuninkaallisia lapsia

Prinssi George täyttää 11 vuotta.

Prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen esikoispoika prinssi George täyttää 11 vuotta maanantaina 22. heinäkuuta. 

Edesmenneen prinsessa Dianan astrologi, kirjailijanakin tunnettu Debbie Frank kertoo Hello! -lehdelle Georgen olevan vanhempiensa tapaan herkkä ja vastuullinen luonne. Frank luonnehtii Georgen olevan myös empaattinen ja välittävä nuorukainen. 

William ja Catherine paljastivat vuoden 2012 joulukuussa saavansa perheenlisäystä. Pieni poikavauva syntyi Lontoossa sijaitsevassa St. Maryn sairaalassa heinäkuun 22. päivä vuonna 2013.

Catherine ja William poistuivat pienokaisensa kanssa sairaalasta vain päivä synnytyksen jälkeen. Tuolloin he esittelivät perheen uuden tulokkaan maailmalle St. Maryn sairaalan Lindo-siiven sisäänkäynnin portailla kuninkaallisiin perinteisiin kuuluen.

24. heinäkuuta 2013 tuoreet vanhemmat ilmoittivat lapsen saavan nimekseen George Alexander Louis. Poika kastettiin 23. lokakuuta 2013.

George on isoveli kahdelle nuoremmalle sisarukselleen prinsessa Charlottelle, 9, ja prinssi Louisille, 6. George on isänsä, Walesin prinssi Williamin jälkeen seuraavana kruununperimysjärjestyksessä.

Prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen Instagram-tilillä julkaistiin maanantaina 22. heinäkuuta syntymäpäiväpotretti päivänsankarista. Mustavalkoisen kuvan on ottanut prinsessa Catherine. 

– Toivotamme prinssi Georgelle todella iloista 11-vuotissyntymäpäivää tänään! julkaisun yhteydessä lukee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso alla olevasta kuvakoosteesta miten päivänsankari prinssi George on muuttunut vuosien varrella!

Lue myös:

    Uusimmat