Prinssi Harry palkittiin urheilugaalassa – välttelivät toimittajia herttuatar Meghanin kanssa

Yhdysvalloissa asuvat prinssi Harry ja herttuatar Meghan välttelivät toimittajia urheilugaalassa.

Prinssi Harryja herttuatar Meghan bongattiin Las Angelesissa pidetyssä ESPY-urheilugaalassa torstaina 11. heinäkuuta, kertoo muun muassa PageSix.

Vuosittain järjestettävässä gaalassa prinssi Harry palkittiin työstään urheilun parissa Pat Tillman -palkinnolla. Prinssi perusti vuonna 2014 Invictus Gamesin, joka on kansainvälinen urheilutapahtuma haavoittuneille, loukkaantuneille ja sairaille sotilaille, sekä veteraaneille.

Kyseinen palkinto on nimetty edesmenneen yhdysvaltalaissotilaan mukaan, joka värväytyi armeijaan syyskuun 11. päivän terrori-iskujen jälkeen. Vaikka prinssi on toiminut ahkerasti sotilaiden ja veteraanien hyväksi, niin palkitseminen on aiheuttanut ristiriitaisen vastaanoton.

Tillmanin äiti kommentoi prinssin palkitsemista muun muassa Daily mailille.

– Olen järkyttynyt, että he palkitsevat niin kiistanalaisen ja eripuraa aiheuttavan henkilön, hän sanoi.

– Olisi ollut henkilöitä, jotka olisivat paljon sopivampia. Veteraaniyhteisössä työskentelee ihmisiä, jotka tekevät valtavasti töitä yhteisön auttamiseksi, hän lisäsi.

Prinssi Harry itse kommentoi aiemmin olevansa otettu ehdokkuudestaan. 

Harry ja Meghan saapuivat vuotuiseen gaalaan omia reittejään. Toimittajien harmiksi kaksikko ei saapunut punaiselle matolle kuvattavaksi. Hyväntuulinen pariskunta kuitenkin nautti gaalasta. Meghan oli pukeutunut vaaleaan iltapukuun ja Harry tummaan pukuun.

Lue myös:

    Uusimmat