Prinssi Louis teki sen taas – yllättävä jekku kesken edustustilaisuuden kohdistui isosisko Charlotteen

4-vuotias prinssi Louis järjesti kuninkaalliset raivarit 1:05
Katso videolta: 4-vuotias prinssi Louis järjesti kuninkaalliset raivarit

Prinssi Louis päätyi jälleen otsikoihin kujeiltuaan Westminster Abbeyn joululaulukonsertissa.

Prinssi Williamin  ja prinsessa Catherinen  kuopus prinssi Louis, 5, varasti jälleen huomion Westminster Abbeyssa järjestetyssä vuotuisessa joululaulukonsertissa, jonka järjestämisessä Catherine oli jälleen vahvasti mukana. Koko Walesin prinssiparin perhe oli paikalla konsertissa. 

Paikalla olleiden huomio kiinnittyi muun muassa Louisin jekkuilevaan käytökseen, kun hän yritti puhaltaa 8-vuotiaan isosiskonsa prinsessa Charlotten  kynttilää sammuksiin. Charlotten on nähty monesti ojentavan kujeilevaa pikkuveljeään kuninkaallisissa edustushetkissä, mutta tällä kertaa temppu sai prinsessankin nauramaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Muutoin Louis käyttäytyi tilaisuuden ajan mallikkaasti isosiskonsa sekä isoveljensä prinssi Georgen, 10, rinnalla. 

Tilaisuudessa merkille pistettiin myös prinssi Williamin huolenpito nuorinta lastaan kohtaan. Tarkkasilmäiset huomasivat kuinka William piteli kiinni kuopuksensa kädestä huolehtivaisesti ja tasaisin väliajoin myös silitti hellästi lapsensa päätä sekä taputti tätä selästä. 

– Lapsille tällaiset tilaisuudet saattavat olla häkellyttäviä, ja William sekä Catherine osoittavat heidän olevan rakastettuja ja tärkeitä, millä on rauhoittava vaikutus, eräs kuninkaallisfani huomauttaa sosiaalisessa mediassa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toinen kommentoija puolestaan huomauttaa Williamin pidelleen poikaansa tiukasti kädestä todennäköisesti myös sen takia, ettei 5-vuotias pääsisi livahtamaan karkuun. 

Prinssi Louis on päässyt parrasvaloihin useaan otteeseen edustaessaan perheensä rinnalla. Moni esimerkiksi muistaa vuoden 2022 kesällä järjestetyt platinajuhlat edesmenneen kuningatar Elisabetin  valtakauden kunniaksi, jolloin Louis muun muassa näytti kieltään äidilleen Catherinelle. 

Lähteet: Independent, Hello!

Lue myös:

    Uusimmat