Prinssi William yllättää ulkomuodollaan – esiintyy prinsessa Catherinen kanssa kiitosvideolla

Prinssi William ja prinsessa Catherine kiittävät Ison-Britannian olympiajoukkuetta videolla monen muun julkisuudesta tutun henkilön kanssa. 

Pariisin olympialaisten päätösjuhlaa vietettiin 11. elokuuta. Kiitoksensa Ison-Britannian olympiajoukkueelle lausuvat Instagramiin ja X-palveluun jaetulla videolla muun muassa prinssi William ja prinsessa Catherine, entinen jalkapalloilija David Beckham ja kisojen epäviralliseksi maskotiksi muodostunut rap-artisti Snoop Dogg

– Onnittelut kaikilta kotikatsojilta Ison-Britannian joukkueelle, Catherine sanoo videolla. 

– Hienosti tehty se kaikki, minkä olette saavuttaneet. Toimitte inspiraationa meille kaikille, William jatkaa.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Erityishuomion Williamin ulkomuodossa saa hänen partansa. Prinssi on totuttu näkemään ilman partaa, mutta nyt hän on kasvattanut lyhyen sängen. Hän on saanut osakseen ihailua Instagramissa. 

– Näytätte molemmat upeilta! Rakastan naamakarvojasi, William! Catherine, näytät häikäisevältä, eräs ylisti.

– Olin juuri aikeissa kommentoida, että luulen tämän olevan ensimmäinen kerta, kun näen hänen kuninkaallisen korkeutensa prinssi Williamin näin komean kasvokarvoituksen kanssa ja hän näyttää todella komealta, toinen pohti. 

– Hänellä oli parta myös vuonna 2008. Mutta tänä vuonna hänen rusketuksensa näyttää paremmalta, eräs arvioi. 

– Prinssi William nauttiin kesälomastaan parran kera, eräs kirjoitti. 

Olympialaisten seuraamisen lisäksi William on intohimoinen jalkapallofani. Hän on osallistunut kevään ja kesän aikana useisiin jalkapallo-otteluihin. Viimeksi hänet nähtiin vanhimman poikansa prinssi Georgen, 11, kanssa 14. heinäkuuta UEFA:n EM-lopputurnauksessa Saksassa, kun Englanti pelasi Espanjaa vastaan. 

William toimi aiemmin Englannin jalkapalloa hallinnoivan jalkapalloliiton puheenjohtajana ennen kuin siirtyi hiljattain suojelijan rooliin. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat