Prinssi Williamin kiusallinen hetki puhuttaa – heitti näyttelijälle vaivaannuttavan kommentin tämän elokuvasta

Prinssi Williamin kommentti näyttelijä Mia McKenna-Brucelle Bafta-gaalassa kiusaannuttaa.

Prinssi William  osallistui edeltävänä viikonloppuna vuotuiseen Bafta-gaalaan Lontoossa, joka on Ison-Britannian arvostetuin elokuva- ja televisioalan palkintotapahtuma. William edusti yksin puolisonsa prinsessa Catherinen  ollessa sairauslomalla hänelle tammikuun puolivälissä tehdyn vatsan alueen leikkauksen takia. 

William on ollut vuodesta 2010 lähtien Britannian elokuva-akatemian puheenjohtaja. Gaalassa vieraillessaan William kuitenkin myönsi, että oli nähnyt ennätyksellisen vähän tänä vuonna ehdolla olleista elokuvista. Esimerkiksi  Barbie-elokuva on Williamilta yhä näkemättä, mutta Oppenheimerin hän oli ehtinyt katsella. 

Gaalan yhteydessä William tapasi useita elokuva-alan ammattilaisia, kuten Baftan nouseva tähti -ehdokkaat Phoebe Dynevorin, Ayo Edebirin, Sophie Wilden sekä palkinnon voittaneen Mia McKenna-Brucen, joiden kanssa prinssi keskusteli lyhyesti gaalan takahuoneessa. 

McKenna-Bruce voitti palkinnon roolisuorituksestaan elokuvassa How to Have Sex, jossa hän esittää 16-vuotiasta, joka joutuu toisen turistin raiskaamaksi lomamatkalla Kreikassa. 

Williamin tapaaminen näyttelijöiden kanssa kuvattiin videolle, josta näkyy tämän onnittelevan McKenna-Brucea ja toteavan, ettei ole nähnyt vielä hänenkään elokuvaansa – eikä kolmen muunkaan ehdokkaan. 

– Mielestäni se näytti siltä, että teillä oli todella hauskaa koko ajan, William totesi näyttelijälle hymyillen viitaten How to Have Sex -elokuvaan. 

McKenna-Bruce vastasi Williamille myötäillen. 

– Meillä oli todella, todella, todella hauskaa. Suosittelen katsomaan sen, näyttelijä kuittasi Williamille.

Video keskustelusta on päätynyt otsikoihin, sillä Williamin kommentin raiskattua teiniä näytelleelle McKenna-Brucelle on pidetty yleisesti hyvin vaivaannuttavana sekä tahdittomana. 

McKenna-Bruce tai muutkaan näyttelijät jatkoivat keskusteluaan Williamin kanssa kommentista huolimatta rennon oloisina. 

Williamin ilmaantuminen edustamaan gaalaan oli monille yllätys, sillä hän oli vahvistanut tulonsa tilaisuuteen aiemmin samana päivänä. Hän totesi näyttelijöille yleensä kirivänsä elokuvien katselun suhteen palkintosesongin lähestyessä, muttei hänellä nyt ole ollut siihen aikaa entiseen malliin, ja pahoitteli myös muille elokuvantekijöille viime tingassa tekemäänsä vahvistusta tulostaan paikalle. 

William totesi hänellä olleen "muita asioita mielessä", millä viittasi varmasti puolisonsa sekä isänsä kuningas Charlesin  terveyshaasteisiin. 75-vuotiaalla Charlesilla diagnosoitiin aiemmin helmikuussa syöpä. 

Lähteet: The Mirror, BuzzFeed

Lue myös:

    Uusimmat