Proteiinipitoiset pavut: Monikäyttöinen raaka-aine

Vihreät pavut ovat hyvä proteiinin lähde.
Vihreät pavut ovat hyvä proteiinin lähde.Colourbox
Julkaistu 18.05.2012 12:27(Päivitetty 18.05.2012 15:03)

Tuore papu on kohtalaisen vieras raaka-aine suomalaisessa kotikeittiössä, kun taas Keski-Euroopassa sillä on suurempi rooli. Katso papuvinkit videolta ja kokkaa herkullisia papulisukkeita.

Parhaat ruokaniksit: Katsomossa paljon hyödyllisiä hedelmä- ja vihannesvinkkejä!

Papuja keitetään koosta riippuen 4–8 minuuttia. Papulajikkeita on useita erilaisia, varsinkin loppukesästä on saatavilla useita erilaisia papulajikkeita kauniissa väreissä ja houkuttavissa muodoissa.

Vinkki: Ryöppää papua kiehuvassa suolavedessä 2-3 minuuttia, paista sitten pekonit pannulla rapeaksi ja nakkaa ryöpätyt pavut seokseen. Tästä saat herkullisen lisäkkeen liharuoan kaveriksi.

Muista: Papu on hyvä kasvisperäinen proteiinin lähde!

Sumo video id

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle