Tuore papu on kohtalaisen vieras raaka-aine suomalaisessa kotikeittiössä, kun taas Keski-Euroopassa sillä on suurempi rooli. Katso papuvinkit videolta ja kokkaa herkullisia papulisukkeita.
Parhaat ruokaniksit: Katsomossa paljon hyödyllisiä hedelmä- ja vihannesvinkkejä!
Papuja keitetään koosta riippuen 4–8 minuuttia. Papulajikkeita on useita erilaisia, varsinkin loppukesästä on saatavilla useita erilaisia papulajikkeita kauniissa väreissä ja houkuttavissa muodoissa.
Vinkki: Ryöppää papua kiehuvassa suolavedessä 2-3 minuuttia, paista sitten pekonit pannulla rapeaksi ja nakkaa ryöpätyt pavut seokseen. Tästä saat herkullisen lisäkkeen liharuoan kaveriksi.
Muista: Papu on hyvä kasvisperäinen proteiinin lähde!
Sumo video id