PSG vältti tylyn kohtalon Mestarien liigassa – Newcastle suli rumalla tavalla

Newcastlen taivas synkkenee: Samuel Chukwueze vie AC Milanin johtoon 1:28

Jalkapallon Mestarien liigassa kaikki pudotuspelijoukkueet ovat nyt selvillä.

Keskiviikkona suurin jännitys kohdistui F-lohkoon, missä PSG, Newcastle ja AC Milan taistelivat viimeisestä jatkopaikasta.

Newcastle oli tovin ajan "kuivilla", kun se siirtyi AC Milan -ottelussa johtoon. Samaan aikaan PSG ei meinannut saada kuparista rikki Dortmundia vastaan.

PSG oli jo pahoissa vaikeuksissa, kun Dortmund siirtyi 51. minuutilla johtoon. Asialla oli Karim Adeyemi.

PSG tuli kuitenkin tasoihin 56. minuutilla, kun 17-vuotiaan keskikenttälupauksen Warren Zaire-Emeryn kaukokuti upposi sisään.

Samaan aikaan Newcastle suli rumasti kotiottelussaan, kun AC Milan nousi tappioasemasta voittoon.

Christian Pulisic tasoitti toisen jakson alkuvaiheilla (59.) ja Samuel Chukwueze laukoi 84. minuutilla vieraiden 2–1-johtomaalin.

Jutun yläreunan videolla Milanin voittomaali.

Kun Dortmundin ja PSG:n ottelu päättyi tasan 1–1 ja kun AC Milan otti 2–1-voiton, PSG eteni Dortmundin tapaan Mestarien liigan pudotuspelivaiheeseen.

AC Milan puolestaan tiputti Newcastlen kokonaan ulos eurojatkopaikoilta. AC Milanin taival jatkuu keväällä Eurooppa-liigassa.

Illan toinen Mestarien liigan pudotuspelipaikka ratkaistiin H-lohkossa FC Porton ja Shakhtar Donetskin ottelussa. Portugalissa nähtiin oikein kunnon maalijuhlat, kun illan kamppailu päättyi Porton hyväksi 5–3.

Isänniltä esillä oli brasilialainen keskikenttäpelaaja Galeno, joka laukoi kaksi ja alusti yhden osuman.

Porto eteni H-lohkosta jatkoon yhdessä FC Barcelonan kanssa. Barcelona hävisi yllättäen keskiviikkona belgialaiselle Royal Antwerpille 2–3.