Puukotettu Lamine Yamalin isä rikkoi hiljaisuuden: "Elämän ja kuoleman välissä"

Barcelonan 17-vuotiaan supertähden Lamine Yamalin isää puukotettiin keskiviikkona. Hän ei ole enää hengenvaarassa ja on antanut lausuntoja tapahtumista.

Yamalin isä Mounir Nasraoui vietiin keskiviikkona sairaalaan, kun hän oli saanut useita puukoniskuja eskaloituneen riidan seurauksena. Nyt hänen tilansa kerrotaan olevan vakaa, ja hän osallistui jo puukotusta seuraavana päivänä El Chiringuita -ohjelmaan, jossa hän puhui toimittajan kanssa puhelimessa. 

– Luojan kiitos voin jo paremmin, Nasraoui kertoo Marcan mukaan.

Poliisi on pidättänyt puukotuksesta epäiltynä neljä henkilöä. Nasraoui ei kerro tarkalleen, mitä keskiviikkona tapahtui, mutta kuvailee tunnetilojaan.

– Tietenkin olin peloissani. Olin elämän ja kuoleman välissä, peloissani kuin kuka tahansa, hän kertoo kauhun hetkistä.

Nasraoui pääsi nopeasti hoitoon sairaalaan, jossa hän on edelleen hoidossa.

– Toivottavasti pääsen kotiin mahdollisimman pian. Olen vain kiitollinen, että pystyn puhumaan, Nasraoui sanoo.

Puukotukseen johtanut riita sai alkunsa tunteja aikaisemmin, kun Nasraouin päälle oli ruiskutettu vettä parvekkeelta Rocafondassa Barcelonan lähellä. Sosiaalisessa mediassa julkaistiin myös videoita riidan alkuvaiheista, joista näkee, että Nasraoui kävi sanaharkkaa useiden ihmisten kanssa.

Lamine Yamal nousi jalkapallomaailman puhutuimmaksi nimeksi kesän EM-kisoissa, kun hänestä tuli EM-kisojen kautta aikain nuorin maalintekijä alle 17-vuotiaana. Hänen isänsä, joka on vasta 35-vuotias, julkaisi kisojen aikaan yhden viraaliksi nousseen kuvan, jossa on nuori Lionel Messi ja yksivuotias Lamine Yamal.

Lue myös:

    Uusimmat