Raimo Helminen on saanut SaiPan ilmiömäiseen lentoon – huippuvireen taustalla yksinkertainen syy: "Näyttää aika hyvältä"

Kapteeni Ville Petman kertoi syyt SaiPan vahvan alkukauden taustalla – "Raipe on laittanut meidät töihin" 4:36
SaiPan kapteeni Ville Petman avasi syitä joukkueen hienon vireen taustalla.

SaiPan alkukausi uuden päävalmentajansa Raimo Helmisen alaisuudessa on ollut säkenöivä.

Viime kaudella sarjajumboksi jäänyt SaiPa on ollut yksi alkukauden piristysruiskeista. SaiPa löytyy tällä hetkellä sarjataulukon sijalta kaksi, vaikkakin se on pelannut eniten otteluita.

Lauantaina SaiPa antoi muille väkevän myrskyvaroituksen, kun se murjoi sarjakärki HIFK:n Helsingissä maalein 8-4 ja aiheutti samalla helsinkiläisille kauden ensimmäisen tappion.

Täksi kaudeksi SaiPan päävalmentajaksi hypännyt Helminen on saanut suojattinsa hienoon lentoon. Lauantaina 2+2-tehot takonut tähtikapteeni avasi voitokkaan HIFK-ottelun jälkeen syitä vahvan pelivireen taustalla.

– On ollut hyvä startti. Tuntuu, että päästään koko ajan enemmän ja enemmän peliin kiinni. Raipe on laittanut meidät töihin. Pelaamme sitä pelityyliä, mitä hän haluaa. Treenaamme kovaa ja ollaan todella aktiivinen ja luisteleva jengi tuolla. Sitä kautta ollaan saatu vastustajat välillä aika ahtaalle ja kaivettua pisteitäkin. On ollut positiivinen alku meille ja tästä tarkoituksemme on parantaa koko ajan, Petman kommentoi.

MTV Urheilun asiantuntija Ari Vallin antoi ansaitut kehut SaiPan viimeaikaiselle vireelle.

– Sarjataulukko näyttää tällä hetkellä aika hyvältä SaiPalle. Siellä on aika raikas meininki, Vallin kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat