Raju onnettomuus pyöräilykisassa – tähti putosi pää edellä maahan

Espanjan Burgoksen ympäriajossa nähtiin toisella etapilla raju joukkokolari. Mukana onnettomuudessa oli myös vuoden 2020 Italian ympäriajon voittaja Geoghegan Hart, joka putosi pää edellä maahan.

Britti Hartilla oli jo epäonnea aiemmin tällä kaudella, kun hän kolaroi Criterium du Dauphine -kisassa ja sai sen perään koronatartunnan. Ranskan ympäriajo jäi tämän takia väliin. Nyt epäonni jatkui Burgoksen ympäriajon toisella etapilla.

Maaliin ei ollut enää matkaa kuin 20 kilometriä joukkokolarin sattuessa. Useita pyöräilijöitä jouduttiin viemään sairaalaan. Hart sai onnettomuuden jälkeen useita tsemppiviestejä, joista hän jakoi kiitosta omassa päivityksessään.

– Turhauttavaa tiimin kannalta, että vaikka olimme loistavassa asemassa, niin emme voineet välttää tätä. Laskeuduin suoraan pää edellä maahan ja minulla oli jonkin verran huimausta. Päätin sen vuoksi, että minun ei ollut viisasta jatkaa. Toivottavasti sairaalassa olevat voivat hyvin, Hart kirjoitti X:ssä.

– Kypäräni on hajalla, mutta onneksi se teki tehtävänsä. Loppujen lopuksi meidän on tutkittava pääni uudelleen tulevina tunteina ja päivinä, Hart päätti.

Katso tilanne alla olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat