Rajua tekstiä SM-liigamurskajaisten jälkeen – päävalmentaja avautui idiotismista: "Keskustelun paikka"

Lehdistötilaisuus: HIFK - HPK 4:06
Jutun yläreunan videolla HIFK:n ja HPK:n ottelun lehdistötilaisuus.

HPK:n päävalmentaja Matias ”Maso” Lehtonen jakoi napakkaa tekstiä keskiviikon HIFK-tappion jälkeen.

HIFK vei joukkueiden kohtaamisen nimiinsä murskaavasti 6–2. HPK oli vielä varsinkin ensimmäisessä erässä mukana pelissä. Yksi aspekti nousi isoksi murheenkryyniksi.

Nimittäin IFK:n ylivoima, joka teki tuhoisaa jälkeä (neljä maalia).

HPK:n päävalmentaja Matias "Maso" Lehtonen antoi palaa aiheesta.

– Kaksijakoinen ottelu. Tämä oli meiltä kiekollisesti varmaan parhaita pelejämme, mitä olemme täällä ”Nordiksella” pelanneet viimeisen vuoden aikana tai mitä olemme nyt runkosarjassa pelanneet. Mutta sitten tuli tuollaisia ihan idioottikakkosia, Lehtonen murahti.

HPK otti illan aikana peräti yhdeksän kahden minuutin jäähyä. Näistä yksi oli 2+2-minuuttinen, mikä tuli korkeasta mailasta.

– Tuossa on keskustelun paikka, Lehtonen jyrisi.

Jutun yläreunan videolla lisää Lehtosen ja HIFK:n päävalmentajan Ville Peltosen kommentteja.

HPK on avannut kautensa yhdellä voittomaalikilpailuvoitolla ja kolmella tappiolla.