Rajut loppuhetket: VPS-pelaaja huitaisi kahta vastustajaa pään seudulle

VPS:n hankaluudet jatkuivat miesten jalkapalloliigan Pohjanmaan derbyssä Seinäjoella, jossa kotijoukkue SJK oli vahvempi maalein 3–1.

Erinomaisen alkukauden pelannut VPS on valahtanut sarjassa kuudenneksi ja on vain kolme pistettä edellä FC Interiä, joka kärkkyy mestaruussarjan viimeistä paikkaa. Tappion myötä vaasalaiset ovat hävinneet kuudesta viime sarjaottelustaan viisi. Suomen cupin ottelut ja europelit mukaan luettuna VPS on hävinnyt yhdeksästä viime ottelustaan kahdeksan.

– Henkisellä puolella puristaa. Emme saa haluamaamme tulosta, ja tämä trendi on jatkunut pitkään. Virheitä tulee liikaa, ja vastustaja rankaisee kovaa, ja me annamme liian helposti maaleja. Meillä ei vain riitä kärkijoukkueita vastaan tällä hetkellä, myönsi VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela.

Ottelun lopussa tunteet kuumenivat toden teolla, minkä seurauksena VPS:n Prosper Ahiabu ajettiin kentältä ulos suoralla punaisella kortilla. Ahiabu huitaisi käsillään pariakin kotijoukkueen pelaajaa pään seudulle usean pelaajan torikokouksessa, mikä riitti tuomarille.

SJK iski kaikki maalinsa ensimmäisen reilun 50-minuuttisen aikana. Osumista vastasivat Jaime Moreno, Valentin Gasc ja Rasmus Karjalainen. VPS:n ainokaisen latoi Mads Borchers 69. minuutilla.