Ralli-Anetten pohkeiden salaisuus löytyy ruoasta

Anette Latva-Piikkilä (Kuva: Kari Kuukka)
MTV3:n rallitoimittaja Anette Latva-Piikkilä luottaa ruoanvalmistuksessa ammattilaisten apuun. (Kuva: Lehtikuva)
Julkaistu 27.02.2010 17:40

MTV3:n rallitoimittaja Anette Latva-Piikkilä luottaa ruoanvalmistuksessa ammattilaisten apuun.

Anette Latva-Piikkilä kokee suhteensa ruokaan olevan enemminkin pakollinen paha kuin nautinto. Lisäksi kokkaaminen tuottaa Anetelle päänvaivaa.

– En laita ruokaa, hätätapauksessa voin pastan tai salaatin vääntää. Suurin haaste on reseptien ymmärtäminen. Helpompaa on jättää kokkaaminen kokonaan ammattilaisille.

Ruokaostosten tekeminen ei myöskään kuulu toimittajan lempipuuhiin.

– Ruokakaupassa käyminen aiheuttaa sen verran hammasten narskumista, että käyn siellä mahdollisimman pitkin väliajoin.

Huolimatta Aneten lukumäärällisesti harvoista kauppareissuista, pesto, pasta, voi ja kinkku löytävät aina tiensä toimittajan kotiin. Kaikki muu ruoka jääkaapissa onkin naisen mielestä pelkkää pröystäilyä.

Anette pitää enemmän suolaisesta kuin makeasta ruoasta ja kehuu "jumalaisten pohkeidensa" syntyneen juustojen, sipsien, nachojen ja dippikastikkeiden nauttimisen seurauksena.

Lue koko juttu MTV3:n Koti & Makuja -sivuilta.

(MTV3)

Tuoreimmat aiheesta

Anette Latva-Piikkilä