Rankkasateet keskeyttivät YleXPopin Seinäjoella – konserttia ei voida jatkaa turvallisuussyistä

YleXPop-tapahtumaa ei voida jatkaa turvallisuussyistä.

YlexPop-tapahtuma on keskeytetty rankkasateen ja kovan ukkoskuuron vuoksi Seinäjoen Lakeudenpuistosta. Nuorille suunnatun ilmaistapahtuman oli tarkoitus jatkua iltaan asti. 

Yle tiedotti noin kello kuudelta, että alue tyhjennetään ja tarkistetaan sateen tauottua. Seitsemän jälkeen illalla kerrotiin, että tapahtumaa ei voida jatkaa turvallisuussyistä.

– Valitettava tapahtuman peruutus tehtiin yleisön, artistien ja henkilöstön turvallisuuden takaamiseksi.Teimme päätöksen yhdessä tapahtuman turvallisuuspäällikön kanssa, kertoo tiedotteessa YleXPop-tapahtuman vastaava tuottaja Ville Mättö

Tapahtumassa oli tarkoitus nähdä lavalla Isac Elliot, Windows95Man, Mirella, Pehmoaino, Lauri Haav, Hugo, Bee ja tämän vuoden kesäkumikappaleen tehnyt Tuuli. Tapahtuma keskeytettiin Pehmoainon esiintymisen aikana ja läpimärkä artisti poistui lavalta.

Tämän jälkeen Yle Areenassa näytettävässä lähetyksessä siirryttiin juontajien Mika Parikan, Jere Pehkosen ja Jenni Poikeluksen luokse. Myös juontajakolmikko oli täysin kastunut.

– Täällä Seinäjoella säätilanne on tällä hetkellä sellainen, että jouduimme laittamaan keikan pois, Poikelus juonsi rankkasateen keskeltä.

– Tällä hetkellä tuulee siihen malliin ja vettä tulee, että en tiedä pystymmekö mekään täällä kauhean kauaa olemaan.

Pehkonen kertoi tuolloin, että Pehmoainon olisi tarkoitus jatkaa pienen tauon jälkeen esiintymistään. 

– Nyt kun katsoo tuonne taivaanrantaan, niin tummat pilvet eivät ihan heti ole loppumassa, hän havainnoi.

– Otetaan pieni sääbreikki ja mennään kuivattelemaan, Poikelus lopetti juontonsa kolmikon vilkutellessa kameralle. 

Lue myös:

    Uusimmat