Rattijuoppo ajoi kohti Kamala Harrisin autosaattuetta

Päihtynyt kuljettaja oli törmätä presidenttiehdokas Kamala Harrisin autosaattueeseen moottoritiellä Milwaukeessa maanantaina.

Tapauksesta uutisoi muun muassa BBC.

55-vuotias kuljettaja oli päätynyt vastaantulijoiden kaistalle. Häntä kohti lähestyi Harrisin saattue, mutta poliisi sai pysäytettyä rattijuopon autoineen tien sivuun ennen mahdollista yhteentörmäystä.

Paikallinen radiokanava WISN sai haltuunsa miehen pidätysraportin. Sen mukaan miehen autosta löytyi avattu oluttölkki, ja kentällä tehdyt puhalluskokeet vahvistivat miehen olleen tukevassa humalassa. Miehellä ei ollut mitään muistikuvaa päätymisestä moottoritien vastaantulijoiden kaistalle. Kun poliisi kertoi, että hän oli törmätä presidenttiehdokkaan autosaattueeseen, mies yllättyi toden teolla.

– Hän korosti, ettei hänellä ollut mitään aikeita vahingoittaa varapresidentti Harrisia tai ketään hänen seurueessaan, poliisi avasi.

Syyskuussa Harrisin varapresidenttiehdokas Tim Walzin autosaattue joutui onnettomuuteen, myös Milwaukeen alueella. Tuolloin kolarin kohteeksi joutuivat saattueen perässä ajaneet median edustajat. Ketjukolarissa loukkaantui ainakin yksi ihminen.

Lue myös:

    Uusimmat