Real Madridin kuppi nurin – tuima päätös

Espanjalainen jalkapallojätti Real Madrid ei ota osaa tämän illan Ballon d'Or -gaalaan Pariisissa vuoden parhaan miespelaajan pokatessa arvostetun jalkapallopalkinnon. Espanjalaislehti As kertoi gaalan alla, että Manchester Cityn ja Espanjan maajoukkueen tähden Rodrin odotetaan voittavan tämänvuotisen Ballon d'Orin, ja Real on ärsyyntynyt.

Jalkapallotoimittajien äänestyksellä jaettavan Ballon d'Orin voittajasuosikkina on pidetty Realin Vinicius Junioria.

– Jos palkintokriteerit eivät anna Viniciukselle voittoa, silloin samojen kriteereiden pitäisi osoittaa (myös ehdolla olevaan Real-puolustaja) Dani Carvajaliin voittajana, seura kertoi uutistoimisto AFP:lle.

– Ja kun näin ei ollut, on selvää, että Ballon d'Or (tai Euroopan jalkapalloliitto) Uefa ei kunnioita Real Madridia. Ja Real Madrid ei lähde sinne, missä sitä ei kunnioiteta.

Ballon d'Or -voittaja on aiemmin julkistettu muutama päivä ennen gaalaa, mutta tänä vuonna järjestäjät päättivät pitää voittajan salassa palkitsemishetkeen saakka. Kaikki ehdokkaat on kutsuttu illan gaalaan, ja Realin delegaation puuttuminen paikalta saattaa hyvinkin viitata siihen, että kesän EM-turnauksen parhaaksi pelaajaksi nimetty Rodri olisi vahvoilla.

– Yksikään pelaaja tai seura ei tiedä, kuka voittaa Ballon d'Orin, gaalan järjestäjät kiistivät vuodot medialle.

Lue myös:

    Uusimmat