Red Bull -pomo: Olisi pitänyt puhua Webberin kanssa

F1-talli Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner uskoo, että koko selkkaus etusiiven vaihtamisesta olisi vältetty, jos hän olisi perustellut asiaa kuljettaja Mark Webberille ennen tämän lehdistölausuntoja. Asiasta kertoo Autosport.com.

Reb Bull vaihtoi ennen Silverstonen aika-ajoa uudentyyppisen etusiiven Webberin autosta tallikaveri Sebastian Vettelille. Aussikuski närkästyi ja totesi, ettei olisi koskaan tehnyt jatkosopimusta tallin kanssa, jos olisi tiennyt, miten häntä kohdellaan.

Horner toteaa, että määräystä etusiiven vaihtamisesta ei tullut Red Bullin johtoportaasta, jonka on uskottu asettuneen Vettelin puolelle. Hänen mukaansa päätös tehtiin yhdessä teknisen suunnittelijan Adrian Neweyn kanssa.

- Kadun ainoastaan sitä, ettei minulla ollut aikaa keskustella asiasta henkilökohtaisesti Markin kanssa ennen aika-ajoa. Olen varma, että hän olisi saanut paremman käsityksen, Horner kertoo.

Samalla Horner torjuu väitteen, jonka mukaan tallin mekaanikot olisivat ilmiriidoissa tapauksen johdosta.

- Se on naurettavaa. Mekaanikkomme tukevat toisiaan täysin, autokunnasta riippumatta. Sen takia me olemme tehneet nopeimpia varikkopysähdyksiä formula ykkösissä. Kummallekin kuljettajalle on oma mekaanikkotiiminsä, mutta mestaruusbonukset maksetaan tallipisteiden perusteella, joten mitään suosimista ei tapahdu, Horner vakuuttaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat