Romeo Beckham liittyi deittisovellukseen – erosta vain muutamia kuukausia

Romeo Beckham erosi alkuvuonna pitkäaikaisesta tyttöystävästään.

Victoria ja David Beckhamin poika Romeo Beckham,21, on liittynyt julkkisten suosimaan treffisovellukseen, uutisoi muun muassa The Sun.

Romeo Beckhamin ja hänen ex-tyttöystävänsä Mia Reganin erosta uutisoitiin helmikuussa 2024, kun ex-pari kertoi omilla sometileillään suhteensa päättymisestä.

Hiljattain Romeo Beckham on bongattu julkkisten suosimasta Raya-deittisovelluksesta, johon hän on luonut useita kuvia sisältävän profiilin.

The Sunin lähteiden mukaan Beckham kertoo profiilissaan olevansa Lontoossa asuva jalkapalloilija ja profiiliin on linkitetty hänen sosiaalisen median tilinsä.

Raya-deittisovellusta kuvaillaan julkkisten Tinderiksi ja sen käyttäjiksi hyväksytään vain harvoja. Sisäänpääsyyn on kerrottu vaikuttavan muun muassa käyttäjän varallisuus.

Romeo ja hänen ex-tyttöystävänsä Mia Regan aloittivat suhteensa vuonna 2019. Julkisuudessa pariskunta näyttäytyi ensimmäistä kertaa vuonna 2021.

Pariskunnan huhuttiin eronneen jo vuonna 2022, mutta he palasivat yhteen viiden kuukauden tauon jälkeen. 

Reganin kerrotaan edelleen olevan läheinen Beckhamien perheen kanssa. Hän on muun muassa työskennellyt ex-anoppinsa Victoria Beckhamin vaatemalliston parissa.

Lue myös:

    Uusimmat