Ruma karatepotku! PSG-vahti törttöili itsensä pikavauhdilla suihkuun

PSG:n tähtimaalivahti Gianluigi Donnarumma sai punaisen kortin Le Havrea vastaan pelatun ottelun alkuminuuteilla.

PSG:n osalta peli alkoi karmivasti, kun ensin se joutui suorittamaan pelaajavaihdon Fabian Ruizin loukkaannuttua jo kahdeksannella peliminuutilla.

Vain pari minuuttia myöhemmin Donnarumma aiheutti PSG:lle lisää harmia, kun hänet passitettiin punaisella kortilla ulos ottelusta. Italialaisvahti yritti tavoitella pomppivaa palloa, mutta potkaisi hurjalla karatepotkulla suoraan Le Havren hyökkääjää Josue Casimiria päähän.

Tuomari ei epäröinyt, vaan nosti Donnarummalle punaisen kortin, joten PSG joutui suorittamaan jo toisen pelaajavaihtonsa. Donnarumman paikan tolppien välissä otti Arnau Tenas.

Punainen kortti ei kuitenkaan hidastanut PSG:tä, sillä Kylian Mbappe vei vierailijat 1–0-johtoon ottelun 23. minuutilla. PSG voitti ottelun lopulta 2–0.