Ruovesi juhlii lottovoittoa – kauppias lupaa kakkukahvit kaikille asiakkaille

Loton täysosuman voittanut peli pelattiin K-market Ruovedessä. Kauppias Aleksi Pulkkinen uskoo voittokupongin olevan pienen paikkakunnan suurin puheenaihe seuraavien viikkojen aikana. 

Lotosta löytyi kierroksella 39/2024 yksi täysosuma. 8 000 000 euron voiton tuonut peli pelattiin Ruovedellä, kertoo Veikkaus.

Päävoitto osui pelaajalle, joka oli pelannut lottorivinsä K-Market Ruovedessä.

Kauppias Aleksi Pulkkinen kertoo MTV Uutisille, että heti lauantaiaamuna on ollut havaittavissa poikkeuksellista kuhinaa.

– Huomaa kyllä, että hyllyjen välissä supistaan voitosta, Pulkkinen sanoo ja arvelee, että kaikki eivät ole voitosta vielä kuulleet.

Voittajasta ei ole vielä ollut kaupalla tietoja tai arvauksia.Ruovesi on noin 4 400 asukkaan kunta Pirkanmaalla.

– Pienellä paikkakunnalla kun ollaan, niin veikkaan voiton olevan seuraavina viikkoina suurin puheenaihe, Pulkkinen arvelee.

– Itseni ja henkilökuntani puolesta oikein paljon onnea voittajalle, Pulkkinen sanoo. 

Hän kertoo Ruoveden K-marketin tarjoavan parin viikon sisään kakkukahvit kaikille asiakkailleen voittokupongin kunniaksi. 

Voittaja puolestaan saa muhkean pottinsa tililleen todennettuaan kolmen viikon karenssiajan jälkeen henkilöllisyytensä Veikkauksen verkkosivujen kautta tai jossakin Veikkauksen pelisalissa tai Helsingin kasinolla, Veikkaus kertoo.

 

Lue myös:

    Uusimmat