Ryan Phillippe täytti 50 – takavuosien hurmuritähteä ei uskoisi ikäisekseen

Yhdysvaltalainen näyttelijä Ryan Phillippe muistetaan muun muassa Studio 54 ja Julmia aikeita -elokuvista.

Takavuosien hurmurinäyttelijä Ryan Phillippe juhli 50-vuotispäiväänsä 10. syyskuuta.

Muun muassa Studio 54 ja Julmia aikeita -elokuvista tuttu näyttelijä ei ole juurikaan muuttunut vuosien varrella, sillä tähden Instagram-postausten perusteella hän voisi helposti olla kolmekymppinen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä!

Phillippe teki läpimurtonsa 90-luvun alussa, jolloin hän näytteli yhdysvaltalaisessa saippuasarjassa One Life to Live. Vuonna 1997 hän alkoi seurustella tulevan vaimonsa, näyttelijä Reese Witherspoonin kanssa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 1999.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä!

Muun muassa Blondin kosto -elokuvista tuttu Witherspoon paljasti vuonna 2021, että pari tapasi hänen 21-vuotisjuhlissaan, vaikka heidän huhuttiin tavanneen Julmia aikeita -elokuvan kuvauksissa. Pariskunta erosi vuonna 2006 ”selvittämättömien erimielisyyksien” takia. Phillippeä syytettiin pettämisestä, vaikka ex-pari ei koskaan ole julkisesti kommentoinut eron syitä.

Phillippellä ja Witherspoonilla on liitostaan kaksi lasta Ava, 25, ja Deacon, 20. Nykyisin ex-pariskunnan tiedetään olevan hyvissä väleissä ja heidät on bongattu usein yhdessä juhlistamassa lastensa syntymäpäiviä.

Lähde: Metro.uk

Lue myös:

    Uusimmat