Saku Koivun poika Aatos, 17, debytoi SM-liigassa – Jukureilta pelkkää kylmää kättä TPS:lle

Maalikooste: Jukurit - TPS 5:24
Videolla maalikooste ottelusta Jukurit-TPS.

Turun Palloseura on ollut nippu oppipoikia tällä kaudella jääkiekkoliigassa Mikkelin Jukureita vastaan. Mikkeliläiset löylyttivät turkulaisia kolmannessakin kohtaamisessa voittaessaan kotiottelunsa maalein 4–0.

Kaikki kolme kohtaamista neljän maalin erolla hävinnyt TPS ei ole tehnyt maaliakaan Jukureita vastaan yli kahdeksaan erään.

Keskiviikkona Kalevankankaalla TPS surffaili hyökkäysalueella 21 minuuttia eli jopa seitsemisen minuuttia isäntiä enemmän. Silti Jukurien maalivahti Rasmus Korhonen tilastoi kauden kolmannen nollapelinsä torjuttuaan 31 kiekkoa.

– Toisessa erässä sai hikoilla, kun kiekkoja tuli tosissaan. Mukavaahan se on, että on torjuttavaa. Ihan niin paljoa ei kuitenkaan tarvitsisi tulla, sanaili 21-vuotias toisen polven liigatorjuja Korhonen.

Jukureille kotivoitto oli neljäs peräkkäinen täyden kolmen pisteen arvoisena. TPS:llä on menossa vieraissa täysin päinvastainen saldo.

TPS:llä oli kolmosketjuna juniorikolmikko, jossa keskushyökkääjänä esiintyi liigadebyytissään 17-vuotias kolmannen polven pääsarjakiekkoilija Aatos Koivu. TPS:n paitaa pääsarjassa ovat kantaneet myös hänen isänsä Saku Koivu ja isoisänsä Jukka Koivu.

Lue myös:

    Uusimmat