Salkkarit-tähti Jarkko Miettinen hullaantui perheensä uuteen lemmikkiin: "Meni vähän överiksi"

40 vuotta täyttävä Jarkko Miettinen kertoo tärkeimmän opin, jonka hän on elämänsä aikana saanut 2:10
Jarkko Miettinen kertoo tärkeimmän opin, jonka hän on elämänsä aikana saanut

Näyttelijä Jarkko Miettinen saapui Tanssii Tähtien Kanssa -yleisöön kannustamaan Salkkarit-kollegaansa.

Tanssii Tähtien Kanssa  -sarjan livelähetykset jatkuivat jälleen sunnuntaina 22. syyskuuta. Paikalle studiolle jännittämään kisaajien suorituksia saapui Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Jarkko Miettinen yhdessä Hanna-puolisonsa kanssa.

Miettinen kannustaa erityisesti Salkkarit-kollegaa, Sami Uotilaa

– Toivottavasti Samilla kroppa kestää tämänkin päivän vauhdin, hän sanoi MTV  Uutisille ennen suoraa lähetystä.

Miettisen mukaan hän ei epäillyt hetkeäkään, etteikö Uotila pärjäisi TTK:n tanssiparketilla. 

– Luulen kuitenkin, että Sami näyttelijänä, joka on pitkän linjan konkari, teatteri- ja muistakin piireistä tunnettu, ymmärtää, että tällainen TTK-show on myös pitkän matkan juoksu. Luulen, että loppua kohti Samin kyky ymmärtää se, että esityksiä tehdään paljon, tulee vielä näkymään tanssilattialla, hän pohtii.

Miettisellä on syksyllä riittänyt kiirettä töiden parissa Salkkarit-studiolla. Myös kotona riittää vilskettä, sillä perheeseen saapui pari viikkoa sitten kissanpentu. 

– Mennyt paljon paremmin kuin uskoin. Olen meidän perheessä ehkä se jarru, joka ajatteli ensin, että en tiedä onko kissa meille sopiva.  Aikaisemmin ollut kaneja lemmikkeinä. Ei ole vuoteen ollut lemmikkiä. Joustin siinä, että okei kokeillaan, Miettinen paljastaa. 

Hän onkin täysin hullaantunut pentuun. 

– Makoilen sen kanssa siellä lattialla ja olen ruvennut laittamaan kissavideoita Instagramiin. Kohta ihmiset varmaan kyllästyy niihin, näyttelijä nauraa. 

– Meni vähän överiksi, Hanna-puoliso komppaa.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen MTV Katsomo + -tilauksella!

Lue myös:

    Uusimmat