Salkkarit-tähti Roope, 1, tykkää katsella itseään telkkarista – tällaisia ovat pikkumiehen työpäivät

Tällaisia ovat 1-vuotiaan Salkkarit-tähden Roopen työpäivät 0:57
Katso video: Tällaisia ovat 1-vuotiaan Salkkarit-tähden Roopen työpäivät

Roope aloitti "työt" Salkkareissa ollessaan vasta kuuden viikon ikäinen.

Salatut elämät -sarjaan saapui viime vuonna uusi pienokainen, kun Salla Mattilan ja Kari Taalasmaan vauva Tukku syntyi. Sallan ja Karin lasta esittää 1-vuotias Roope, joka aloitti "työt" sarjassa ollessaan vasta kuuden viikon ikäinen.

Roopen äiti Marleena kertoo MTV Uutisille, että Roopella on mennyt töissä hienosti. 

– Roope alkaa nyt jo selkeästi ymmärtämään enemmän näistä jutuista. Alkukeväästä oli lyhyt, vähän vaikeampi vaihe, mutta se ei kestänyt kuin viikon verran. Nyt on taas mennyt tosi kivasti, Marleena-äiti kertoo.

Äidin mukaan Roope tuntee nyt jo hienosti työkavereitaan ja jää mielellään kuvausten jälkeen juttelemaan ja heittelemään ylävitosia heidän kanssaan. Äidin mukaan Roope tykkää kaikista työkavereistaan, ja erityismaininnan saavat studioassistentti Elisa sekä näyttelijät Sampsa Tuomala, Konsta Hietanen, Hanna Kinnunen, Tommi Taurula sekä Nadjaa esittävä Sienna.

Vanhemmat ovat saaneet Roopen esiintymisestä Salkkareissa pelkästään positiivista palautetta. Myös Roope tykkää äidin mukaan katsella itseään ja Salkkareita telkkarista. 

– Hän tunnistaa sieltä aina Hannan ja Tommin ja käy telkkarin kanssa antamassa ylävitosia.

Roopella on töitä yhdestä kahteen päivään viikossa, ja työpäivät ovat pituudeltaan noin tunnin-parin mittaisia. Työpaikalle saavutaan hyvissä ajoin, jotta Roope voi esimerkiksi ruokailla vielä ennen kohtauksia. 

Jompikumpi Roopen vanhemmista on useimmiten mukana seuraamassa kuvauksia.

– Aiemmin oli parempi, että pysyimme piilossa, jolloin Roope oli oikein tyytyväisenä Tommin tai Hannan sylissä. Mutta nyt voidaan olla ihan jossain siinä lavasteen takana, ja Roope oikein tyytyväisenä leikkii siellä, kun hän tietää, että äiti tai iskä on siinä lähellä, Marleena kertoo.

Kuvauksissa mennään pitkälti Roopen ehdoilla. Jos pikkumiestä alkaa kiukuttaa, otetaan kohtaus alusta ja katsotaan, josko paha olo menisi pois esimerkiksi maissinaksuilla tai pienellä leikkihetkellä.

– Mutta jos menee ihan mahdottomaksi eikä Roopella vain ole sinä päivänä työfiilis, niin sitten välillä on sanottu, ettei tarvitse enää kokeilla. Mutta aika harvassa ovat ne kerrat, ettei tulisi yhtään mitään. 

 Salatut elämät on tauolla. Jaksot löydät MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat