Sami Nikun tilanteesta uusi paljonpuhuva tieto

HIFK tekee 0-2 maalin 1:09
Sami Niku antoi viime perjantaina tämän maaliin johtaneen harhasyötön HIFK:n Joonas Raskille. Niku penkitettiin, eikä hän ollut JYPin kokoonpanossa seuraavana päivänä Jukureita vastaan.

SM-liigan tähtipuolustaja Sami Niku ei ole edelleenkään JYPin pelaavassa kokoonpanossa, kun joukkue kohtaa keskiviikkoiltana Tapparan. 

Tieto on peräisin Veikkauksen sivuille julkaistuista kokoonpanolistoista. Ottelu on toinen peräkkäinen, jossa Niku ei pelaa JYPin riveissä. 

Niku penkitettiin viime perjantaina HIFK-ottelussa. Lauantaina hän ei ollut Jukureita vastaan pelatussa vierasottelussa lainkaan JYPin mukana Mikkelissä, sillä hän sai päävalmentajalta viestin, jossa todettiin, ettei Nikun tarvitse tulla hallille.

MTV Urheilun tietojen mukaan Nikun ja JYPin välinen jatko on tällä hetkellä epäselvä. Nikun leiri odottaa JYPin aloitetta sopimustilanteen osalta. 

Niku, 27, johtaa SM-liigan puolustajien pistepörssiä tehopistein 11+26=37.

JYP on ajautunut karmeaan pelilliseen kriisiin joulukuussa annettujen valmentajapotkujen jälkeen. Joukkue on hävinnyt päävalmentaja Mikko Heiskasen alaisuudessa kaikki yhdeksän otteluaan. 

Illan vastustaja Tappara on sekin tuloksellisessa alhossa. Hallitsevan Suomen mestarin niskassa on viisi tappiota edellisestä kuudesta ottelusta. 

Tapparan ja JYPin kamppailua voit seurata MTV Katsomosta. Ottelu alkaa klo 18.30.

Lue myös:

    Uusimmat