Sami Välimäki suli rajusti lopussa – nappasi silti tärkeän paikan

Golfammattilainen Sami Välimäki putosi tuloslistalla alaspäin, kun hän päätti miesten PGA-kiertueen turnauksen Yhdysvalloissa. Välimäki pelasi Jacksonissa viimeisen kierroksen kaksi yli parin, ja hänen kokonaistuloksensa oli –8.

Välimäki löi päätöskierroksella yhden birdien. Tuloskorttia rumensi kentän takaysillä tulleet kolme bogia.

Päätöskierros oli Välimäen huonoin turnauksessa, sillä hän pelasi avauskierroksen tulokseen –2 ja toisen ja kolmannen kierroksen molemmat tulokseen –4.

Suomalainen sijoittui kisassa jaetulle 63:lle sijalle. Kilpailun voitti Kevin Yu tuloksella -23.

Välimäki sai palkintorahaa kilpailusta 16 340 dollaria.

Vaikka Välimäen viimeinen kierros sujui viheriöllä alavireisesti, hänen pääsynsä karsinnasta kahdelle viimeiselle kierrokselle varmisti suomalaiselle paikan ensi kauden PGA-kiertueelle.