Sanna Marin noteerattiin jälleen brittimediassa

Sanna Marin on päässyt Daily Mailin pituuslistaukseen.

Suomen entinen pääministeri Sanna Marin noteerattiin jälleen ulkomaisessa mediassa. Brittilehti Daily Mail kokosi artikkeliinsa yli 400:n tunnetun henkilön pituudet, ja listaukseen on päässyt myös Marin.

Marin löytyy Daily Mailin listauksen alkupäästä. Suomen entisen pääministerin lisäksi listaukseen ovat päässeet myös muun muassa Kardashian-Jennerit, Kamala Harris, Donald Trump, Jennifer Lopez, Tom Cruise, Madonna, David Beckham, Elon Musk, kuningatar Elisabet sekä lukuisat muut.

Listaukseen on eritelty kategorioittain sekä eläviä että kuolleita tunnettuja ihmisiä aina laulajista ja näyttelijöistä poliitikkoihin ja historiallisiin henkilöihin. Marin on listattu poliitikko-kategoriaan ja hänen pituudekseen kerrotaan 5 jalkaa ja 6,25 tuumaa eli noin 168 senttimetriä.

Marin on noteerattu ulkomaisissa medioissa useaan otteeseen pääministerikautensa jälkeen.

Marraskuussa 2023 Marinin Instagramissa julkaisemasta bikinikuvasta uutisoitiin runsaasti paitsi Suomessa myös maailmalla. Tuolloin esimerkiksi saksalaislehti Bild-lehti julkaisi Marinin bikinikuvaa käsittelevän artikkelin otsikolla Tämä peppu istui Angela Merkelin vieressä. Brittilehti The Times puolestaan kirjoitti Marinin Instagramiin jakamista loma- ja matkustuskuvista sekä muusta somesisällöstä otsikolla Sanna Marin elää isosti – ja hänellä on kuvia todisteenaan.

Huhtikuussa uutisoitiin, että Marin oli otsikkotasolla näkyvin suomalainen ulkomaisessa mediassa vuonna 2023. Marin toimi pääministerinä vielä vuonna 2023.

Lue myös:

    Uusimmat