Sanni on viettänyt koko aikuisikänsä julkisuudessa – näin se näkyy hänen elämässään nyt: "Tämä kaikki koulinta..."

Sanni kertoo itkettävän kauniista kappaleestaan Haukilahden rantaan 1:00
Videolla Sanni kertoo itkettävän kauniista kappaleestaan Haukilahden rantaan

Sanni on viettänyt koko aikuisikänsä parrasvaloissa. Hän kertoi MTV Uutisille, miten tämä näkyy hänen elämässään tänä päivänä.

Musiikkialan ammattilaisia palkittiin viime lauantaina Emma-gaalassa, jota juhlittiin Espoon Metro-areenalla. Emma-gaalassa Vuoden biisi -palkinnon jakanut ja itsekkin Emma-palkintoja urallaan pokannut artisti Sanni kertoi gaalan punaisella matolla MTV Uutisille urastaan sekä aikuisiän elämisestä parrasvaloissa. 

Sannin musiikkiura lähti nousukiitoon keväällä 2013, kun hän julkaisi Prinsessoja ja astronautteja -esikoissinglensä. Laulajan mukaan miltei kaikki hänen elämässään on tänä päivänä toisin verrattuna vuoteen 2013. Kaksi asiaa on kuitenkin pysynyt vuosien mittaan samana.

– Perhe ja peruspylväät ovat pysyneet samana. Kun on kasvanut julkisuudessa käytännössä koko aikuisuutensa ja on täyttänyt viime vuonna 30 vuotta, niin kyllä sitä on tullut peilattua, että miten elämä on tähän mennessä mennyt, hän kertoi.

Sanni kokee joutuneensa aikuistumaan ja itsenäistymään julkisuuden vuoksi hieman normaalia aiemmin. Itseä on myös täytynyt peilata julkisuudessa. 

– Mutta minusta tuntuu, että olen nykyään tosi tasapainoinen ja terveitsetuntoinen ihminen. Tämä kaikki koulinta on tehnyt minusta itseni takana seisovan tyypin, hän summasi.

Sanni julkaisi viime vuonna kappaleen Haukilahden rantaan, joka iski monen kuuntelijan sisimpään. Mistä kappale kertoo? Katso yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat