Sara Sieppi löysi kakkoskodin Kreikasta

Sara Sieppi muutti poikaystävänsä Pyry Soirin perässä Kreikkaan.

Somevaikuttaja Sara Sieppi on etsinyt uutta kotia Kreikasta poikaystävänsä jalkapalloilija Pyry Soirin vaihdettua Romanian pääsarjasta pelaamaan Kreikan Athens Kallithea FC:hen.

Nyt kakkoskoti auringosta näyttää löytyneen, sillä Sieppi julkaisi Instagramissaan kuvia kauniista Ateenassa sijaitsevasta asunnostaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Elämää Kreikassa. Sanottiin heipat hotellielämälle ja löydettiin ihana koti. Parvekkeelta näkyy vuoret ja toiselta puolen meri. Mielessä on koko ajan ajatus siitä, että milloin tämä ”loma” loppuu, Sieppi kirjoittaa julkaisussaan.

Pariskunnan on tarkoitus hypähdellä kahden asunnon välillä: Siepin ja Soirin toinen koti sijaitsee Helsingissä. 

– Vaikea ajatella, etten vie matkalaukkujani enää kotiin, vaan rakennan arkea kahden maan välille, joista toiseen pääsee nopeammin kuin mun mökille. Muita huomioita: kreikkalaiseen salaattiin ei voi kyllästyä, sunnuntaisin kaikki ovat täällä rannalla, kuumuuteen ei totu ja kyllä, postaan rantakuvia kyllästymiseen asti, Sieppi jatkaa.

Siepin ja Soirin romanttista elämää on seurattu sosiaalisessa mediassa. Sieppi matkusteli poikaystävänsä luokse Romaniaan ennen tämän vaihtoa Kreikan pääsarjaan.

Sieppi hyvästeli parin kakkoskodin Romaniassa heinäkuun alkupuolella.

– En tiennytkään, että tästä tuli minun viimeinen reissuni tänne, Sieppi kertoi Instagramin tarinat-osiossa.

Lue myös:

    Uusimmat